Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Μία Εικόνα – 1.000 Λέξεις: «Σφάξε με Αγά μου, ν΄ αγιάσω»

Date: 09/12/2023 Time: 09:32

“Στο επίκεντρο της κριτικής στη χώρα του βρίσκεται ο Έλληνας υπουργός Γεραπετρίτης, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι στον Πρόεδρο Ερντογάν.”

Όποιος έχει παρακολουθήσει Καραγκιόζη έχει δει σίγουρα τον Χατζηαβάτη πως χαιρετά τον Βεζίρη στο σεράι αποκαλώντας τον πολυχρονεμένο. 

Ο τρόπος που υποδέχθηκε ο άνθρωπος κάποτε του Σημίτη και σήμερα της Νέας Δημοκρατίας, Γεραπετρίτης τον Τούρκο πρόεδρο τα λέει η όλα, είναι η επιτομή της φράσεως “μία εικόνα χίλιες λέξεις” και δείχνει τον τρόπο που βλέπει τις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας το κράτος των Αθηνών όχι μόνον τώρα. 

Ο Γεραπετρίτης όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύει πρωτοσέλιδα η Γένι Σαφάκ, όπως και οι άλλες τουρκικές εφημερίδες, δεν δείχνουν καμία Σακελλαροπούλου όπως ισχυρίστηκε ότι σε αυτήν πήγαινε η υπόκλιση ο Γεραπετρίτης σύμφωνα με την παρακάτω δήλωσή του: 

«Θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους μου» εννοώντας ότι η υπόκλιση ήταν προς την κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και όχι προς τον Τούρκο Πρόεδρο.

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε δεν προβλέπεται στο πρωτόκολλο υπόκλιση στον πρόεδρο της δημοκρατίας… και έχω και προσωπική άποψη όταν επισκέφθηκα τον πρόεδρο Παπούλια στην μοναδική μου συνάντηση με πρόεδρο της δημοκρατίας. Ούτε έχω δει άλλον υπουργό να υποκλίνεται στην Σακελλαροπούλου. Επομένως δεν έχουν βάση οι δικαιολογίες Γεραπετρίτη. 

Ας δούμε τώρα τι έγραψε ο τουρκικός τύπος:

«Κατά την επίσκεψή μου, δέχτηκα επίσης τα μέλη του Συμβουλευτικού Συμβουλίου της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Συζήτησα με τους συμπατριώτες μας και άκουσα τα προβλήματά τους. Εξέφρασα για άλλη μια φορά την υποστήριξή μας ώστε να επωφεληθούν πλήρως από τα δικαιώματα των μειονοτήτων που απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες», είπε ο Ερντογαν, συνεχίζοντας τις προκλητικές αναφορές του σε «τουρκική» μειονότητα.”

“Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, που έσκυψε το κεφάλι για τον Πρόεδρο Ερντογάν, στοχοποιήθηκε στη χώρα του: Πλήρης παράδοση στον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πήγε στην Ελλάδα για να έχει διάφορες επαφές, συναντήθηκε αρχικά με τον Έλληνα ομόλογό του. Ο τρόπος με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης χαιρέτησε τον Ερντογάν πριν από τη συνάντηση προκάλεσε ποικίλες συζητήσεις στη χώρα. Ως «πλήρης υποταγή στον Ερντογάν» ερμηνεύτηκε στα ελληνικά ΜΜΕ ο χαιρετισμός του Έλληνα υπουργού στον Ερντογάν, σκύβοντας το κεφάλι.” Χουσεΐν Μπερκ, Πέμπτη, 7/12/2023

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ypoklisi

Πηγή: xrisiavgi.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...