Μυστήριο με τον εμβολιασμό του Νίκου Ευαγγελάτου

Date: 09/11/2021 Time: 19:38

Με αντικρουόμενα σχόλια υποδέχθηκε το διαδίκτυο την δήλωση του Νίκου Ευαγγελάτου, αναφορικά με την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του COVID, την οποία έκανε και διαφήμισε αναλόγως.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όμως θυμήθηκαν την δημόσια ανακοίνωση του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε δηλώσει πως το πρώτο εμβόλιο που έκανε, ήταν το μονοδοσικό της Johnson and Johnson.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου, λείπει μία δόση για να φτάσει στην τρίτη, την οποία και ανακοίνωσε!

Για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson and Johnson, απαιτείται δεύτερη δόση, πάλι με το ίδιο σκεύασμα. Αυτή η δόση θεωρείται η «ενισχυτική». Και όχι φυσικά τρίτη δόση με το ίδιο ή άλλο εμβόλιο.

Επειδή πάντως ακόμα και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να κάνει τρεις δόσεις πάνω σε ένα μονοδοσικό εμβόλιο, όταν κάτι τέτοιο δεν έχει εγκριθεί από κανέναν διεθνή φορέα, το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκε και αντί για τρίτη δόση που δήλωσε, να εννοούσε πως έκανε την «ενισχυτική δόση» του Johnson and Johnson, σύμφωνα με την προτροπή του ΕΟΔΥ.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page