Μητσοτάκης και Teleperformance σπρώχνουν προς τη δημιουργία ενός Τραμπικού κόμματος στην Ελλάδα

Date: 07/02/2022 Time: 19:40

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Δεν με ενδιαφέρουν οι λόγοι που η Teleperformance και το Μαξίμου έκαναν λογοκρισία στην ανάλυσή μου για τον Κασιδιάρη και το Εθνικό κόμμα. Δε θα μπω στον κόπο να επιχειρηματολογήσω για το δίκαιο και Συνταγματικό μου δικαίωμα να γράφω πολιτικο-γεωπολιτικές αναλύσεις. Εάν αυτοί είναι ηλίθιοι, εγώ δε θα τους ξεστραβώσω. Θα κάνω, όμως, κάτι, επειδή με εκνεύρισαν, το οποίο θα πετάξει τα ματάκια τους έξω. Θα μπω στη διαδικασία του στοχασμού, για τη δημιουργία ενός πραγματικά, Τραμπικού κόμματος στην Ελλάδα, με σκοπό να αντικαταστήσουμε την Νέα Δημοκρατία. Υλικό και πολιτικό προσωπικό υπάρχει άφθονο για να συνταχθεί μαζί μας. Οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες ευνοούν τέτοιο εγχείρημα.

Εμείς, δεν είμαστε πολιτικά τιποτάκια, της συναφούς πολιτικής κατηγορίας των Βελόπουλων και σία. Εμείς, έχουμε σπαταλήσει όλη μας τη ζωή, μελετώντας τη δράση της Φιλικής Εταιρείας και του Ελευθερίου Βενιζέλου. Ξέρουμε που, πως και πότε να χτυπήσουμε.

Δεν είμαστε επίσης, Φαήλος και Τζήμερος, για να διχάσουμε τον ελληνικό λαό, με αντικομμουνιστικές και αντι-αριστερές υστερίες. Εμείς, συνθέτουμε Βενιζελικά και Φιλικά.

Επίσης, δε χαμπαριάζουμε από Βαρδινογιάννηδες, Μυτιληναίους, Αλαφούζους και Μαρινάκηδες. Ξέρουμε, γνωρίζουμε άριστα, πως θα τους διαχειριστούμε εντός και εκτός Ελλάδος. Όπως και τους υπόλοιπους εφοπλιστές. Μόλις αρχίσουν να χάνουν ναύλους «τυχαία», εμείς θα δείξουμε με το δάχτυλό μας τον Μητσοτάκη και το παρεάκι του, ως υπεύθυνους για την απώλεια εκατομμυρίων από την τσέπη τους και από τους μετόχους τους στη Wall Street.

Από την Ουάσινγκτον μέχρι το Παρίσι, από την Μόσχα μέχρι την Ιερουσαλήμ και το Ριάντ, από το Βερολίνο μέχρι το Τόκιο, έχουμε ανθρώπους για να μιλήσουμε.

Αφού παίζετε, κύριοι, με τη φωτιά, τότε καλό είναι να έχετε δίπλα σας πυροσβεστήρα, διότι, εάν αυτή ξεσπάσει, οι φλόγες της κολάσεως για όλους σας, θα μοιάζουν με φλογίτσες από σπιτική ξυλόσομπα…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...