Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πες την αλήθεια για το ποιοι έκαψαν την Μαρφίν, ειδάλλως θα το πούμε εμείς, σε ρίμες ραπ

Date: 18/05/2022 Time: 12:25

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όλα βγαίνουν σιγά – σιγά στη φόρα. Στην Αμερική, το ντοκιμαντέρ 2000 Mules (σε ελεύθερη μετάφραση 2.000 βαποράκια) όπου αποδεικνύει με εικόνα, ήχο και ακράδαντα στοιχεία την νοθεία στις αμερικανικές εκλογές, έχει προκαλέσει σάλο!!! Η εμπλοκή της μεξικανικής μαφίας και των αλλοδαπών, ήταν καίρια σε αυτή την επιχείρηση. Τα στοιχεία για την απάτη του Covid και τα εγκλήματα των εμβολιασμών, έρχονται σε μορφή τσουνάμι και κανένας πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρόκειται να συγκαλύψει ή να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις εγκληματικές ενέργειες του σάπιου συστήματος.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωρίζει πολύ καλά από την αστυνομική έρευνα, ποιοι έκαψαν την Μαρφίν. Δεν είναι τυχαίο που αντικαταστάθηκε από έναν «πρώην» Κομμουνιστή, τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ώστε η αλήθεια να συγκαλυφθεί διότι, εάν βγει στην επιφάνεια, θα πέσει το πολιτικό σύστημα!!!

Μιχάλη, βγες και μίλα, ειδάλλως θα το κάνουμε εμείς. Ξέρουμε ποιο είναι το τρανταχτό εκείνο όνομα που εμπλέκεται στην υπόθεση και όταν το βγάλουμε στη φόρα, θα μείνει η Ελλάδα με το στόμα ανοιχτό. Θα το κάνουμε, στο σωστό timing και σε μαζική κλίμακα.

Στην Αμερική, επί Προεδρίας Μπάιντεν, έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα και έχουν εξαφανιστεί 140.000 ανήλικοι μετανάστες. Επειδή κάποιοι εκεί, είναι ήδη ενημερωμένοι γι’ αυτό που συμβαίνει και το τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός της «εξαφάνισης» δεκάδων χιλιάδων νεαρών «προσφύγων», στο χειρότερο σενάριο έχουν και την Blackwater για να τακτοποιεί τέτοια θεματάκια. Εδώ, ο κύριος Σαϊντού Καμαρά, σήκωσε τη γροθιά του ψηλά, κατά απομίμηση των Αμερικανών μαύρων πανθήρων. Κάποιοι, θέλουν στην Ελλάδα, μία πορτοκαλί επανάσταση, σαν αυτή που οραματίζονταν στο παρασκήνιο ο Βαρουφάκης το 2015.

Κάποιοι, θέλουν την Αθήνα να μετατραπεί σε Portland ,υπό την υψηλή εποπτεία του Θεοδωρικάκου.

Μίλα, Μιχάλη, πριν είναι πολύ αργά…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...