Μία είναι η πολιτική διέξοδος Μητσοτάκη. Να συλλάβει τον Καραμανλικό και άχρηστο δήμαρχο Μαραθώνα!

Date: 07/12/2022 Time: 20:36

Στον υβριδικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει οι Τσιπροκαραμανλήδες κατά της κυβερνητικής σταθερότητας, η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί, πολιτικά, είναι υβριδική! Βέβαια, δεν περιμένουμε από τους ηλιθίους συμβούλους του Μητσοτάκη που συγκροτούν το επιτελείο του ή από τον Σάκη Μουμτζή και το Θανάση Μαυρίδη, να διαθέτουν στρατηγική σκέψη για να σώσουν τον “Μωυσή” από την μ@λακι@ που το δέρνει.

Στην σημειολογικό πόλεμο της Αριστεράς και των πολιτικών πορνιδίων του ΚΚΕ, που ακούν στο όνομα «Καραμανλικοί», απαντάς με σημειολογικό πόλεμο. Δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλεις τον ΣΥΡΙΖΑ για τους νεκρούς στο Μάτι, χωρίς να καταγγέλλεις το Ψινάκη, όπως επίσης, να μη βλέπεις το γιατί αυτή η ιστορική περιοχή, βρέθηκε στο στόχαστρο του Πολιτικού Ισλάμ, που εκπροσωπεί ο Συριζοκαραμανλισμός.

Μετά την καταστροφική, για το δήμο και την περιοχή, δημαρχία Ψινάκη, ένας Καραμανλικός ανέλαβε το Δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης.Ο Στέργιος Τσίρκας, είναι το πολιτικό μπουμπούκι του Κώστα Καραμανλή, που έχει δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο δήμο, ο οποίος πριν από χιλιάδες χρόνια, στο έδαφός του, ο Ελληνισμός έσωσε την Ευρώπη από την Περσική εισβολή και έδωσε η Μάχη το όνομά της σε ένα παγκόσμιο ολυμπιακό άθλημα, τον Μαραθώνιο. Μόνο ένας κρετίνος πολέμιος του νατιβισμού, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι Τσιπροκαραμανλήδες καταστρέφουν την συγκεκριμένη περιοχή, με πυρκαγιές και διοικητική, αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ο Τσίρκας, ήταν προσκεκλημένος του Κώστα Καραμανλή στην ταβέρνα του Πέππα στη Σταμάτα (που αλλού θα πάει ο χοντρός) μαζί με άλλους τοπικούς παράγοντες. Ο Τσίρκας λοιπόν, έχει δώσει το δήμο να τον διοικεί ένας Συριζαίος, ρωσικής καταγωγής , ο οποίος την έχει δει κομισάριος και Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, με όλη την σημειολογία που κουβαλάει αυτός ο διορισμός από τον Τσίρκα.

Ο κόσμος στο δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης, είναι έξαλλος από τη διαχείριση ακόμα ενός άχρηστου Καραμανλικού πολιτικού στελέχους και ο δήμος, είναι στα πρόθυρα εξέγερσης! Κάθε μέρα, υπό το πρόσχημα των «βλαβών», οι πολίτες δεν έχουν νερό για μία εβδομάδα ή κάθε δέκα μέρες υπάρχει μία νέα διακοπή νερού, με αποτέλεσμα, πέρα του προβλήματος της διαχείρισης της καθημερινότητας από τα νοικοκυριά, να έχουν προκληθεί βλάβες σε θερμοσίφωνες, πλυντήρια, καθώς και στα υδραυλικά των σπιτιών, εξαιτίας των συνεχών και απροειδοποίητων διακοπών νερού! Η λάσπη, αντί νερού, που τρέχει από τους σωλήνες, είναι του πολιτικού επιπέδου του Τσιπρακαραμανλισμού, που διέλυσε τη χώρα, αλλά όταν βγαίνει από τον σωλήνα της κουζίνας σου, υπάρχει θέμα δημόσιας υγείας.

Όμως, το πρόβλημα έχει και άλλα χαρακτηριστικά αυτής της Τσιπραίικης μεθολογίας τιμωρίας των «κυρ Παντελήδων», αφού η περιοχή, ανήκει στην παραδοσιακή και πατριωτική δεξιά. Ομάδες που δρουν συγκεκριμένες νυχτερινές ώρες, γνωστές στην αστυνομία, κάνουν κόντρες μέσα στην πόλη, 100 μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι, ειδικά αυτοί που έχουν μωρά παιδιά, να είναι στο πόδι όλη την νύχτα! Επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου κατά των πολιτών, για να εμπεδώσουν ότι οι δρόμοι ανήκουν στους παραβατικούς, τους αλλοδαπούς και κάθε είδους λεχρίτη, που μπορεί να παίξει με τα νεύρα τον νοικοκυραίων, βαριά φορολογούμενων δημοτών. Οι δρόμοι και η νύχτα ανήκουν σε όλους τους άλλους, εκτός από τους Έλληνες και μάλιστα, τους νομοταγείς Έλληνες!

Το Καραμαμανλικό κοπριταριό που έχει αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, απαγορεύει κάθε καλοκαίρι, προς όφελος των παραλιακών καταστημάτων, τη διέλευση των οχημάτων στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, με αποτέλεσμα ηλικιωμένοι και ΑΜΕΑ να μην έχουν ουσιαστικά πρόσβαση τα Σ/Κ στην παραλία της Νέας Μάκρης, αφού είναι υποχρεωμένοι να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σε ιδιωτικό πάρκινγκ και να περπατήσουν αρκετά μέτρα, μέχρι να φτάσουν στο διάσημο πεζόδρομο της παραλίας της Νέας Μάκρης.

Ο Κώστας Καραμανλής, ανήγαγε τον κρατικό σταρχιδισμό σε επιστήμη και δημαρχάκια σαν τον Τσίρκα, ακολουθούν πιστά αυτό το δρόμο. Εμείς, επιμένουμε και στην σημειολογία των πραγμάτων και τι σημαίνει για την Ελλάδα και την παγκόσμια ιστορία ο δήμος Μαραθώνα και το πώς ο εθνομηδενιστικός συστημικός παραγοντισμός, προσπαθεί να μετατρέψει την περιοχή σε τριτοκοσμική δημοτική χωματερή.

Ο Μητσοτάκης, έχει να επιλέξει. Ή θα κάνει τη δουλειά του και θα συλλάβει για σημειολογικούς λόγους το δήμαρχο Μαραθώνα ή υπάρχει και το Εθνικό κόμμα για να καθαρίσει τη φάση, όχι μόνο στο Δήμο Μαραθώνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...