Μη χάνετε την ελπίδα. Τα στρατεύματα αρχίζουν να συγκεντρώνονται. Είμαστε στην τελική ευθεία

Date: 23/11/2021 Time: 11:41

Αφήστε τα πολιτικά πυροτεχνήματα να καούν. Αφήστε τους πολιτικά αναλφάβητους να κάνουν το κομμάτι τους και την πλάκα τους. Τα διεθνή και εγχώρια στρατεύματα, αρχίζουν να συγκεντρώνονται. Καταγράφουμε συμπεριφορές απέναντί μας και ελέγχουμε τα κίνητρα, όλων!

Το χτύπημα θα είναι τέτοιας ισχύος σε ποιότητα και μέγεθος, που δε θα το περιμένουν.

Κινούμαστε αργά, με στρατηγικό σχέδιο και κάτω από τα ραντάρ. Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ποτέ δε γράφουμε κάτι τυχαία. Θα το πούμε άλλη μία φορά για να το εμπεδώσουν. Ήμασταν εκεί πριν τον Τραμπ, ήμασταν εκεί με τον Τραμπ και θα είμαστε εκεί και μετά τον Τραμπ. Το στρατηγικό σχέδιο επαναδόμησης του κόσμου, έχει κατασκευαστεί για τα επόμενα 30 χρόνια.

Δε θέλουμε κομμάτι από την πολιτική τούρτα με τη δημιουργία κόμματος. Αυτά, τελείωσαν. Εμείς, σχεδιάζουμε να τους πάρουμε όλη την τούρτα! Έχουμε την μεθοδολογία, τους ανθρώπους και το σχέδιο, για τα πολιτικά θεμέλια του αυριανού κόσμου.

Δε θέλουμε να αλλάξουμε απλά το πεπρωμένο που έχουν σχεδιάσει για τη χώρα. Εμείς, δεν ανήκουμε στην πολιτική πιτσιρικαρία. Θα γκρεμίσουμε την Ευρώπη και θα αλλάξουμε την Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια. Ούτε ο Καποδίστριας, ούτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος ζήτησαν την άδεια και την εγκριση των εγχώριων κατσαπλιάδων για να κάνουν το Έθνος μας σπουδαίο.

Είμαστε η Ρώμη και αυτοί, είναι η Καρχηδόνα.

Άλλη μία φορά λοιπόν, διότι η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Ο Ελληνισμός, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη!

Fiat Justitia et pereat mundus!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...