Μεταφυσική εξήγηση για τη δημοσκοπική κατάρρευση Μπάιντεν. Φταίνε οι ανεμβολίαστοι, λέει η εκπρόσωπος Τύπου!

Date: 09/10/2021 Time: 12:32

Το ποίημα ότι για όλα τα στραβά στη χώρα φταίνε οι ανεμβολίαστοι, δεν είναι εφεύρημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά καθαρή αντιγραφή από τους επικοινωνιολόγους που κατοικοεδρεύουν στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον. Οι παράφρονες της κυβέρνησης Μπάιντεν, βρήκαν τη δικαιολογία για τη δημοσκοπική κατάρρευση του ξεμωραμένου Τζο.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Jen Psaki, πάσχισε την Παρασκευή να εξηγήσει γιατί η δημοτικότητα του Joe Biden συνεχίζει να κατρακυλάει.

Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο: “Τι συμπεραίνετε από αυτές τις πραγματικά τρομερές δημοσκοπήσεις;”. η Ψάκι παρέπεμψε στην πανδημία του κορωνοϊού και στον μεγάλο αριθμό ανεμβολίαστων ανθρώπων, ως λόγους που ο Μπάιντεν είναι τόσο αντιδημοφιλής.

“Θα έλεγα ότι αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για τη χώρα μας”, απάντησε μια αγχωμένη Ψάκι.

“Ακόμα παλεύουμε με τον Covid και πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι θα το ξεπεράσουμε, συμπεριλαμβανομένου και εμάς. Και εξαιτίας της ανόδου της παραλλαγής Delta, εξαιτίας του γεγονότος ότι παρόλο που ήταν ένα εμβόλιο που εγκρίθηκε επί Ρεπουμπλικανικής κυβέρνησης, παρόλο που τώρα έχουμε πλήρη έγκριση από τον FDA και παρόλο που είναι ευρέως διαθέσιμο σε όλη τη χώρα… εξακολουθούμε να έχουμε το ένα τέταρτο της χώρας… λιγότερο από αυτό… το 20% της χώρας που αποφάσισε να μην εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό έχει αντίκτυπο”.

“Το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν έχει πέσει στο 38%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη”, αναφέρει η USA Today. “Αυτό είναι χαμηλότερο από το 42% πριν από τρεις εβδομάδες και από το υψηλό 50% στα μέσα Φεβρουαρίου”.

Παρά την επιφανειακή εξήγηση της Ψάκι, οι δημοσκοπήσεις πιθανότατα αντικατοπτρίζουν τη δυσαρέσκεια των Αμερικανών για έναν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό αποτυχιών της κυβέρνησης Μπάιντεν, όπως η κρίση στα σύνορα, η αδέξια αποχώρηση από το Αφγανιστάν, η στασιμότητα της οικονομίας και ο πληθωρισμός, οι υψηλές τιμές της βενζίνης, για να μην αναφέρουμε τις πρόσφατες εντολές για τα εμβόλια Covid-19 που έθεσαν χιλιάδες ανθρώπους εκτός εργασίας.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page