Μετά τον.. Μωυσή, ήρθε το Θείο βρέφος. Ο Ανδρουλάκης, γεννήθηκε σε φάτνη στη Βηθλεέμ…

Date: 19/12/2021 Time: 12:31

Μετά τον Μωυσή Μητσοτάκη, ήταν λογικό να έρθει η ώρα, σύμφωνα και με τις βιβλικές παραδόσεις, του Θείου βρέφους! Σε μία ταπεινή εκλογική στάνη, μακριά από τους κακούς βασιλείς, Παπανδρέου και Λοβέρδο, γεννήθηκε ο σωτήρ! Άφθαρτος, άμωμος και έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του τις πολιτικές αμαρτίες, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί καμμένης γης ειρήνη εν βαυαροκρατίας ευδοκία, έψελναν οι άγγελοι του πολιτικού μας συστήματος. Οι δημοσκοπικοί μάγοι, έφεραν αμέσως τα δώρα τους και τα εναπόθεσαν στα πόδια του Θείου βρέφους του ΚΙΝΑΛ. Στο 12%, στο 15% και στο 20% έφτασε μέσα σε 5 μέρες το ποσοστό λατρείας του νέου Μεσσία! Ουρές συνταξιούχων, μισθωτών και αγροτών, συρρέουν έξω από την στάνη, σου λέει, για να δουν το Θείο βρέφος, όπως μας ενημερώνουν, έγκυρα πάντα, οι δημοσιογράφοι του νέου εκκλησιαστικού ρεπορτάζ.

Εν τω μεταξύ, ο εκλογικός Ηρώδης, ακονίζει την μάχαιρά του για τα τέκνα των απίστων, ώστε να εκπληρωθεί εις το σύνολό του το Χριστουγεννιάτικο στόρυ.

Από του χρόνου, η κυβέρνηση, με την σύμφωνη γνώμη της εκκλησίας, θα αλλάξει την ημέρα εορτασμού των Χριστουγέννων και από τις 25, θα μεταφερθεί η εορτή στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία κέρδισε τις εκλογές ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι εμβολιασμένοι νοσούντες από Covid, θα περιμένουν το θεϊκό άγγιγμα του Ανδρουλάκη για να ιαθούν. H Pfizer, θα κυκλοφορήσει νέο χάπι κατα του κορονωϊού, που θα περιέχει σταγονίδια του ιδρώτα του νέου Μεσσία. Τέρμα τα εμβόλια! Τα ψάρια και οι άρτοι θα πολλαπλασιαστούν επί των ημερών του. Οι νεκροί θα αναστηθούν και οι τυφλοί θα βρουν το φως τους, σύμφωνα με τις προφητείες του Πρώτου Θέματος, του ΣΚΑΙ και του Liberal.

Όσοι δεν προσκυνήσουν το Θείο βρέφος και αμφισβητήσουν τη Θεία του προέλευση, που είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένη από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και τα Ellinika Hoaxes, θα συλλαμβάνονται για απείθεια, διέγερση σε ανυπακοή και διασπορά ψευδών ειδήσεων…

Τα παλαιά Χριστούγεννα, τελείωσαν. Ζήτω τα νέα και επιστημονικώς τεκμηριωμένα, νέα Χριστούγεννα!

Χρόνια πολλά!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page