Μετά τον Καρανίκα και η Έλενα Ακρίτα κάνει άθλια επίθεση στην Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ

Date: 15/07/2020 Time: 11:00

Μετά την «παρέμβαση»-καταπέλτη από τον λάτρη της Ελένης Μενεγάκη, Νίκο Καρανίκα, τη σκυτάλη της ειρωνείας για όσα δήλωσε η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ με αφορμή τη μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί πήρε η Έλενα Ακρίτα.

«Είπε η Ε. Αρβελέρ για τους Τούρκους: Όταν ένας λαός έχει ανάγκη από τέτοιους συμβολισμούς για να διατηρήσει τη συνοχή του, απέχει πολύ από τα ευρωπαϊκά δεδομένα’. Και μιλάει η ίδια για δακρυσμένα ψηφιδωτά» έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook η Έλενα Ακρίτα, γυναίκα η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα σενάρια εύπεπτων σίριαλ.

Εκείνο που προφανώς ξεχνά η κυρία Ακρίτα είναι ότι στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Τουρκία του Ερντογάν, καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορεί να προσβάλλει απροκάλυπτα την πίστη και τις αντιλήψεις ανθρώπων που έχουν αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή τους στην ιστορική έρευνα. Ίσως, τελικά, οι εικόνες δακρύσουν όχι για την ιταμή επιλογή του «σουλτάνου», αλλά από την επιδοκιμασία την οποία συγκεντρώνει αυτή σε ορισμένους κύκλους στη χώρα μας.

Η επαγγελματίας συνταξιούχος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά σε μια νέα ανάρτηση κατηγορεί την κυρία Αρβελέρ πως ξέχασε την Άλωση της Πόλης από τους σταυροφόρους το 1204. Όπως φαίνεται, η Έλενα Ακρίτα όχι μόνο παραβλέπει την ουσία, που είναι η προκλητική και ανιστόρητη απόφαση του Ερντογάν, αλλά αναλαμβάνει και ρόλο ιστορικής Θέμιδος. Εκτός κι αν, στο πλαίσιο μιας πολυπολιτισμικής νεωτεριστικής αντίληψης, επιθυμεί να λάβει και πρόσκληση από τον Τούρκο «σουλτάνο» για να συμμετάσχει στην ημέρα ντροπής για τον χριστιανισμό.

Πηγή: News Break

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...