Μετά το σκάνδαλο παιδοφιλίας Λιγνάδη ακόμη και ο Μ.Φουρθιώτης ρίχνει «άκυρο» στη ΝΔ: «Δεν θα κατέβω με αυτό το κόμμα»

Date: 25/02/2021 Time: 11:33

Ο Μένιος Φουρθιώτης έριξε «άκυρο» στη ΝΔ, καθώς διέψευσε τα σημερινά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητά του στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Φαίνεται πως ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής δεν θέλει να συνδεθεί με τη Νέα Δημοκρατία αυτή την περίοδο που βαρύτατες σκιές κινούνται πάνω από το κόμμα με αφορμή το σκάνδαλο Λιγνάδη και τις προεκτάσεις που αυτό παίρνει και «ακουμπά» τα υψηλότερα κλιμάκιά της. 

Μάλιστα ο κ.Φουρθιώτης απέστειλε εξώδικο στην ιστοσελίδα που έβγαλε την είδηση θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως δεν έχει συνδεθεί με κανένα τρόπο με τη «ραδιενεργή» αυτή την περίοδο Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η Πειραιώς η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με το σκάνδαλο Λιγνάδη μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί καθώς επικρατεί αμηχανία μετά το «χαστούκι» του Μένιου Φουρθιώτη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν η κατάσταση ξεκαθαρίσει και η ΝΔ ορθοποδήσει και πάλι δεν μπορεί να υπάρξει μία ενδεχόμενη προσέγγιση μεταξύ Μένιου Φουρθιώτη και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Menios Fourthiotis18 ώρες πριν

Εξώδικη δήλωση ! Agapinos Advocates

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
10Σχολιάστε3

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...