Μετά το Oruc Reis, ετοιμάζονται για Δωδεκάνησα! Ολέθρια η πολιτική κατευνασμού

Date: 13/01/2021 Time: 13:54

Ρότα για Δωδεκάνησα βάζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι», δηλαδή η Τουρκία, αφού η Ελλάδα επιτρέπει την καταπάτηση κάθε ίντσας ελληνικής κυριαρχίας και παρακαλάει και για διάλογο από πάνω.

O Πρόεδρος του Ιδρύματος Εκπαίδευσης και Πολιτισμού των «Γκρίζων Λύκων», Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ τα λέει ξεκάθαρα και… ωραία σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi:

«…η πορεία ‘Αποφασιστικότητας για ανεξαρτησία’ που κάναμε στη Σμύρνη είχε σκοπό να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που έχουμε πάνω στα νησιά (Δωδεκάνησα). Και εκπροσωπώντας τα 12 νησιά  με 12 ομάδες, κάναμε μια πορεία εκπροσώπησης από την πλατεία Τζουμχουριέτ ως την πλατεία Γκιουντογντού όπου ρίχτηκε ο εχθρός στη θάλασσα. Εμείς δηλώσαμε πώς στα Δωδεκάνησα έχουμε ιστορικά δικαιώματα και αυτά τα θέλουμε. Πολλοί προδότες από μέσα, μας είπαν ‘Τι επιδιώκετε ; Να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα ;’ Πριν ακόμα βγει από το λιμάνι το πλοίο μας το Oruc Reis έλεγαν ‘Τι δουλειά έχει στην Ανατολική Μεσόγειο; Θέλετε να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα και να δημιουργήσετε οικονομική κρίση; Θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των νησιών μέχρι το τέλος».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares