Μείζον εθνικό και όχι απλά πολιτικό θέμα η μυστική συνάντηση με την Τουρκία

Date: 15/07/2020 Time: 11:05

Η αποκάλυψη Τσαβούσογλου η οποία επιβεβαιώθηκε από το μέγαρο Μαξίμου για την μυστική συνάντηση Ελλάδας – Τουρκίας υπό την επιστασία της Γερμανίας, είναι μείζον εθνικό θέμα. Και όχι απλά θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο λόγος είναι η ευθεία σύνδεση της μυστικής συνάντησης που έκανε ο τούρκος υπουργός εξωτερικών με την πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ερντογάν. Συνομιλία που υποτίθεται συζητήθηκαν άσχετα θέματα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του μεγάρου Μαξίμου.

Από τους ισχυρισμούς όμως Τσαβούσογλου και την περίεργη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που ακολούθησε η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, προκύπτουν σοβαρότατες υπόνοιες ότι κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας Ερντογάν – Μητσοτάκη, τέθηκε το θέμα της Αγίας Σοφίας! Διότι όλοι θυμόμαστε την υποτονική αντίδραση πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας μετά την απίστευτη αυτή ιεροσυλία εις βάρος του ελληνισμού και της ορθοδοξίας, εάν δεν βρισκόταν ο Προκόπης Παυλόπουλος να τηλεφωνήσει στον πατριάρχη Βαρθολομαίο και να καταφερθεί με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Ερντογάν και της Τουρκίας, αμφιβάλλουμε εάν θα υπήρχε οποιαδήποτε αντίδραση!

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να γνώριζε ο πρωθυπουργός την ιεροσυλία που προετοίμαζε ο Ερντογάν, και να υπήρχε συμφωνία να κρατηθεί το θέμα χαμηλά από την ελληνική πλευρά. Αυτή η σούπα χάλασε από την ακαριαία αντίδραση Παυλόπουλου, που υποχρέωσε μετά σύσσωμη την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας να βγάλει ανακοινώσεις, έστω και με αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Απαιτούνται λοιπόν άμεσα απαντήσεις και πειστικές. Διότι συμπαιγνία με εισβολείς και βαρβάρους, συνιστά εθνικό έγκλημα.

Πηγή: News Break

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on twitter
Join our Facebook page

Share to...