Μεγάλη νίκη της ελεύθερης δημοσιογραφίας του διαδικτύου. Μόλις το 10% των Αμερικανών εμπιστεύεται για τον covid τα ΜΜΕ και 30% το Φάουτσι!

Date: 14/01/2022 Time: 19:12

Μια νέα δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι μόλις το 10% των Αμερικανών εμπιστεύεται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με το COVID-19, ενώ μόλις πάνω από το 30% εμπιστεύεται τον Anthony Fauci.

Η έρευνα διεξήχθη από το NewsNation/Decision Desk HQ.

Ρώτησε τους συμμετέχοντες: “Όταν πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με το COVID-19, ποιες από τις ακόλουθες πηγές θα λέγατε ότι εμπιστεύεστε; Επιλέξτε όλες όσες ισχύουν”.

Dr. Anthony Fauci: 30,8%
Ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές όπως το CDC και ο FDA: 49.8%
Ο γιατρός σας: 63,2%
Πρόεδρος Μπάιντεν: 15,5%
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: 10.2%

Με άλλα λόγια, σχεδόν το 90% των Αμερικανών δεν εμπιστεύονται τα μέσα ενημέρωσης όταν πρόκειται για το COVID και λιγότεροι από ένας στους πέντε εμπιστεύονται τον Joe Biden.

Δεν είναι περίεργο που ο Μπάιντεν εκλιπαρεί τις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προβούν σε ακόμη μεγαλύτερη λογοκρισία των πληροφοριών που αφορούν το COVID-19.

Οι αριθμοί είναι ακόμη πιο εντυπωσιακοί αν αναλογιστεί κανείς ότι το 73,9% των ερωτηθέντων είναι εμβολιασμένοι.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι το 51,8% των Αμερικανών πιστεύει ότι η πανδημία δεν θα τελειώσει “ποτέ”, σε σύγκριση με το 30% που πιστεύει ότι θα τελειώσει σε ένα χρόνο.

Η δημοσκόπηση έχει περιθώριο σφάλματος 5,8%.

Με το ποσοστό αποδοχής του Μπάιντεν να έχει πέσει σε νέο χαμηλό ρεκόρ, το καθεστώς έχει πραγματικά πάρει πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν πρόσφατα.

Πηγή: Infowars

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page