Με χειροπέδες βρέθηκε ο καπετάνιος του «Sifnos Jet» στην Μύκονο για υπεράριθμους επιβάτες!

Date: 27/08/2021 Time: 11:00

Χειροπέδες στον πλοίαρχο του πλοίου «Sifnos Jet», σημαίας Κύπρου, πέρασαν οι διωκτικές αρχές, στο λιμάνι της Μυκόνου, καθώς όπως διαπίστωσαν είχε επιβιβάσει και μετέφερε υπεράριθμους επιβάτες!

Ύστερα από καταμέτρηση επιβατών στο πλοίο όταν έφτασε στη Μύκονο προερχόμενο από την Πάρο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε αρκετούς παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.

Συνολικά καταμετρήθηκαν 482 επιβάτες αντί του προβλεπόμενου μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού των 430, που προβλέπει το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας του εν λόγω πλοίου, σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας.

Επιπροσθέτως, η μεταφορική ικανότητα του πλοίου έπρεπε να περιοριστεί στο 80% δηλαδή σε 344 επιβάτες, σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page