Με… μπλε-κίτρινα αβγά το μήνυμα Μητσοτάκη για Καλή Ανάσταση

Date: 01/05/2021 Time: 19:33

Με μια αδιάφορη διαδικτυακή κάρτα (που ήδη προκαλεί σχόλια στα social media) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε Καλή Ανάσταση, χωρίς να υπάρχει πουθενά κανένα από τα σύμβολα και το πρόσωπο των πασχαλινών ημερών που διανύουμε! Ακόμα και τα αβγά που επέλεξε, δεν ήταν καν κόκκινα.

Αντίθετα, πέρασε ακόμα και μέσω του πασχαλινού μηνύματος το θέμα του εμβολιασμού, με αναφορά στην «ελευθερία» (σ.σ. το όνομα της επιχείρησης εμβολιασμού), που εκατομμύρια κόσμου έχουν στερηθεί εξαιτίας των τραγικών κυβερνητικών επιλογών.

«Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους καθώς βαδίζουμε προς την Ελευθερία. Καλή Ανάσταση σε εσάς και την οικογένειά σας», έγραψε ο Πρωθυπουργός στα social media.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page