Μάτι: Στοχοποιούν τον ανακριτή Μαρνέρη για να συγκαλύψουν αυτουργούς;

Date: 21/11/2020 Time: 11:09

Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, με τον ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη να δίνει έναν τιτάνειο αγώνα και να ζητά και πάλι την αναβάθμιση της κατηγορίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Είναι σαφές όμως ότι κάτι δεν πάει καλά με την παρούσα κυβέρνηση, η οποία προεκλογικά είχε φτάσει ακόμα και στο σημείο να «χρησιμοποιεί» το ολοκαύτωμα στο Μάτι, με στελέχη της να προαναγγέλλουν ακόμα και εξεταστική! Μία πράξη που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη, αφού τόσα είχαν ακουστεί για πολιτικές ευθύνες πίσω από την πρωτοφανή τραγωδία. Και όμως όχι μόνον εξεταστική δεν έγινε, αλλά οι υποτιθέμενοι εμπλεκόμενοι αντί να τιμωρηθούν από την κυβέρνηση, άρχιζαν να αναβαθμίζονται ο ένας μετά τον άλλον και να ανέρχονται σε δυσθεόρατα αξιώματα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο έντιμος δικαστικός λειτουργός Αθανάσιος Μαρνέρης, βλέπει τον αγώνα του να προσκρούει σε μία συνεχή άρνηση. Και τώρα μάλιστα να στοχοποιείται από κυβερνητικά μέσα, διότι προσπαθεί να το πράξει το αυτονόητο. Να αναβαθμίσει τις κατηγορίες από πλημμελήματα και κακουργήματα, ώστε η δικαιοσύνη να εχει τα όπλα για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για αυτή την μαζική δολοφονία Ελλήνων.

Ο ανακριτής θα ζητήσει για τρίτη φορά αλλαγή κατηγορίας, από πλημμέλημα σε κακούργημα, για το Μάτι

Τι συμβαίνει λοιπόν; Ποιος δεν θέλει να πέσει άπλετο φως για τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία 100 και πλέον Ελλήνων πολιτών; Διότι υπάρχουν καταγγελίες πως δεν γνωρίζουμε ούτε τον πραγματικό αριθμό των νεκρών!

Πως είναι δυνατόν μέσα που απηχούν την πρόθεση της κυβέρνησης και μάλιστα έχουν χρησιμοποιηθεί πολλάκις από την κυβέρνηση για να πιέσουν, ακόμα και να εκβιάσουν, λειτουργούς της δικαιοσύνης τώρα να στοχοποιούν τον ανακριτή;

Ποιος δεν θέλει να βγει η αλήθεια για το Μάτι; Διότι κυκλοφορούν πολλά στο διαδίκτυο αλλά δεν τολμάμε να σκεφτούμε ότι είναι αλήθεια. Υπάρχουν και τα πραγματικά περιστατικά με την κυβέρνηση να δίνει σκανδαλώδη στήριξη σε αυτούς που υποτίθεται ότι θα έκλεινε φυλακή.
Εάν λοιπόν κάποιοι συνεχίσουν να σαμποτάρουν το έργο του ανακριτή, και όσο η κυβέρνηση δεν παίρνει αποστάσεις από φιλικά της μέσα που τον στοχοποιούν, τότε ο καθένας θα μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares