Μάθημα εγκράτειας από τον πρωθυπουργό, αρνήθηκε την θεϊκή του υπόσταση

Date: 14/12/2021 Time: 18:51

Παράδειγμα προς μίμηση ήταν σήμερα ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Εύβοια.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αρνηθεί τον θεϊκό χαρακτηρισμό που του αποδόθηκε, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι ο θεός.

Ευτυχώς που το έκανε, γιατί σε κάποιους είχαν αρχίσει να μπαίνουν ιδέες, έπειτα από τους αποθεωτικούς χαρακτηρισμούς που του απηύθυναν διάφορα ΜΜΕ.

Δείτε το βίντεο με το ρεσιτάλ μετριοφροσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια στιγμή έξω από τον χώρο που γινόταν η αποθέωση του πρωθυπουργού, εκατοντάδες πολίτες προσπαθούσα να προσεγγίσουν το σημείο για να δοξάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυνάμεις της αστυνομίας όμως δεν τους άφησαν. Οι πραγματικά μεγάλοι ηγέτες άλλωστε, ποτέ δεν επεδίωκαν τις μαζικές εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό τους.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page