Ματαιώνουν την παρέλαση και στην πατρίδα του Μ. Αλεξάνδρου: Οι νομοί που «γύρισαν» κατά κυβέρνησης «πληρώνουν» το τίμημα

Date: 25/10/2021 Time: 20:10

Μετά την Ημαθία και την Πιερία, δύο από τους νομούς που είχαν δώσει υψηλά ποσοστά στην ΝΔ, και πλέον έχει καταρρεύσει η δημοφιλία της, είναι η σειρά της πατρίδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του νομού Πέλλας να «πληρώσει» το τίμημα: Η κυβέρνηση αποφάσισε οριστικά να μην διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Τελείως τυχαία όλοι οι νομοί της Βορείου Ελλάδας στην οποία καταγράφεται χαμηλή δημοφιλία της κυβέρνησης και χαμηλή αποδοχή του προτεινόμενου εμβολιασμού μεταπίπτουν σε καθεστώς μερικών απαγορεύσεων προφανώς πριν έρθει η ώρα του γενικού lockdown.

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και την εισήγηση της Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη, η οποία περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων Covid 19 στο Νομό Πέλλας.

«Δυστυχώς και φέτος θα τιμήσουμε την Εθνική Επέτειο και τους Ήρωες της 28ης Οκτωβρίου με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα.

Η διεξαγωγή των παρελάσεων θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού λόγω συνωστισμού και επειδή έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε τις ανάλογες συνθήκες που θα προστατέψουν την υγεία των συμπολιτών μας αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των παρελάσεων».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...