Μας κορόιδευε ο απατεώνας. Είχαμε ύφεση πριν την πανδημία

Date: 07/06/2021 Time: 11:05

Τα νέα, αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2020, αποκαλύπτουν μία άβολη πραγματικότητα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία και πλέον παγιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το πρώτο τρίμηνο του 2020 είχαμε τελικά ύφεση 0,5% και όχι αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,6%.
Αποδεικνύεται δηλαδή ότι η κυβέρνηση χωρίς προφανή λόγο, είχε γυρίσει την οικονομία σε ύφεση από το πρώτο τρίμηνο του 2020, πριν δηλαδή επιβληθούν τα μέτρα οριζόντιας απαγορεύσεις στην οικονομική δραστηριότητα.

Άρα η Ελλάδα, ήδη είχε μπει σε λάθος δρόμο πριν από την πανδημία. Και εδώ προκύπτει το ερώτημα που θα έθετε κάποιος «κακόπιστος»: Μήπως τα δρακόντεια μέτρα που πάρθηκαν χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος από την άνοιξη του 2020, είχαν σκοπό να κρύψουν κάτω από το χαλί της πανδημίας και το χάλι της οικονομίας λόγω της αποτυχίας της κυβέρνησης;

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page