Μας δουλεύουν άγρια! Στο στρες της μεταπανδημικής περιόδου οφείλονται οι αυξημένες αγγειοπάθειες, λένε οι «ειδικοί»!

Date: 08/12/2021 Time: 18:56

Οι ειδικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο λένε ότι η έκρηξη των νέων καρδιακών παθήσεων σε νεότερους ασθενείς μπορεί να εξηγηθεί από μια νέα κατάσταση που ονομάζεται “διαταραχή άγχους μετά την πανδημία”.

Ναι, σοβαρά το λένε!

Δημοσίευμα της London Evening Standard επικαλείται τον ανώτερο αγγειοχειρουργό Tahir Hussain, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο NHS στο Λονδίνο.

“Έχω δει μεγάλη αύξηση των αγγειακών παθήσεων που σχετίζονται με τη θρόμβωση στην πρακτική μου”, δήλωσε ο Hussain. “Πολύ νεότεροι ασθενείς εισάγονται και χρειάζονται χειρουργική και ιατρική παρέμβαση από ό,τι πριν από την πανδημία”.

Ο Hussain δήλωσε ότι τα περιστατικά είναι “άμεσο αποτέλεσμα του αυξημένου στρες και των επιπέδων άγχους που προκαλούνται από τις επιπτώσεις της PPSD (διαταραχή στρες μετά την πανδημία)”.

Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν στο σπίτι “από καταστάσεις όπως η πνευμονική εμβολή και το έμφραγμα του μυοκαρδίου” οφείλεται στο ότι αυτοαπομονώνονται και δεν αναζητούν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονται.

Την εξήγηση του Hussain επανέλαβε ο πρώην ανώτερος ψυχοθεραπευτής του NHS, Mark Rayner, ο οποίος δήλωσε ότι έως και 300.000 καρδιακές παθήσεις θα μπορούσαν να οφείλονται σε “διαταραχή στρες μετά την πανδημία”.

“Όλοι έχουν ακούσει για το PTSD, αλλά πραγματικά πρέπει επειγόντως να βάλουμε μυαλό για το PPSD”, δήλωσε ο Rayner, προσθέτοντας ότι “η πανδημία και τα επακόλουθα λουκέτα που επέφερε είχαν τεράστιες επιπτώσεις στην ψυχική υγεία ολόκληρου του έθνους”.

Κάποιοι εξέφρασαν σκεπτικισμό ότι η ξαφνική αύξηση των καρδιακών προβλημάτων μεταξύ των νέων οφείλεται αποκλειστικά στο άγχος του lockdown (το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει τεθεί υπό οποιαδήποτε μορφή lockdown για σχεδόν 6 μήνες).

“Μην ασχολείστε με το τελευταίο μου tweet!” σχολίασε η Candace Owens.

“Μόλις έμαθα ότι η ξαφνική αύξηση των ασθενειών που σχετίζονται με την καρδιά πιθανότατα οφείλεται σε **ελέγχει τις σημειώσεις της Big Pharma** Διαταραχή μεταπανδημικού στρες. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ!”

Στο προηγούμενο tweet της, είχε ρωτήσει: “Το πιστεύω μόνο εγώ ή όντως πολλοί νέοι, υγιείς αθλητές πέφτουν ξαφνικά νεκροί φέτος;”.

Πηγή: infowars.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page