Λέγονται πολλά για τις στενές σχέσεις Κουκάκη με Μητροπολίτη – «Ώρα είναι να μπουν στο κόλπο και οι παπάδες»

Date: 30/08/2022 Time: 20:03

Μία από τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης των παρακολουθήσεων είναι οι σχέσεις ενός εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών, του δημοσιογράφου και πρώην στενού συνεργάτη της Νίκης Κεραμέως, του Θανάση Κουκάκη με τμήματα του ιερατείου.

Λέγεται πολύ έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι προκύπτει έμμεση σχέση Μητροπολίτη με την υποθεση. Πως; Λέγεται πως ο Θανάσης Κουκάκης έχει στενές, πολύ στενές, πάρα πολύ στενές σχέσεις με τον εν λόγω Μητροπολίτη, ότι κρέμμεται από τα χείλη του και ότι ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του.

“Ώρα είναι τώρα να μπουν στο κόλπο και οι παππάδες”, έλεγε βαθυγνώστης του παρασκηνίου.

Το ερώτημα είναι αν οι συμβουλές του Μητροπολίτη περιλαμβάνουν και την υπόθεση των υποκλοπών. Βέβαια, ο Κουκάκης έχει καλό σύμβουλο, το Τάσο Τέλλογλου. Αλλά οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι δεν παίρνει καμία σοβαρή απόφαση αν δεν υπάρξει η έγκριση του Μητροπολίτη.

Πηγή: periodista.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...