Λαμβάνουν οι Έλληνες βουλευτές, για προληπτικούς λόγους και κρυφά από τον λαό, Ιβερμεκτίνη;

Date: 05/11/2021 Time: 11:37

Η είδηση στις ΗΠΑ ότι 200 Αμερικανοί Βουλευτές λαμβάνουν κρυφά Ιβερμεκτίνη εν αγνοία του Αμερικανικού λαού, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εμβολιαστική καμπάνια, δε διαψεύστηκε ποτέ! Όπως επίσης, δε διαψεύστηκε ότι το Αμερικανικό CDC έδινε προληπτικά Ιβερμεκτίνη στους Αφγανούς πρόσφυγες, που επρόκειτο να μεταβούν στις ΗΠΑ , μετά την άνοδο των Ταλιμπάν στην εξουσία.

Τώρα, έρχεται αυτή η είδηση που, εάν επιβεβαιωθεί, τινάζει στον αέρα την κυβέρνηση και ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα και πολλοί θα πάνε στην φυλακή.

Όπως μας εξομολογήθηκε πρώην Βουλευτής της κεντροαριστεράς, αρκετά μεγάλος σε ηλικία, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του για τα εμβόλια, μας είπε πως άκουσε, ότι πολλοί βουλευτές λαμβάνουν κρυφά ιβερμεκτίνη μαζί με άλλα σκευάσματα, ώστε να μην νοσήσουν από covid, διότι και οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί την εξαιρετικά μειωμένη αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Όπως μας είπε ο παλαίμαχος πολιτικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν σε κυβερνητικά κλιμάκια, το πολιτικό κόστος του να νοσήσει βαριά και να πεθάνει εμβολιασμένος βουλευτής, θα είναι τεράστιο, όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα!

Επειδή προσπαθήσαμε να επιβεβαιώσουμε τους ισχυρισμούς του πρώην βουλευτή, βρήκαμε πολλά κοινοβουλευτικά στόματα ερμητικά κλειστά πάνω στο θέμα. Λέτε, τα εμβόλια που έκαναν πριν από αρκετούς μήνες οι Έλληνες Βουλευτές, να είναι τόσο αποτελεσματικά σε σχέση με τα κρούσματα και τους θανάτους εμβολιασμένων με covid που καταγράφονται κατά χιλιάδες σε όλο τον κόσμο; Μπορεί.

Μπορεί, όμως και η Ιβερμεκτίνη να’ χει κάνει το θαύμα της και να μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί.

Θα συνεχίζουμε να πιέζουμε προς την ανάδειξη της αλήθειας, που αργά ή γρήγορα, θα αποκαλυφθεί…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page