Κύριοι Σαμαρά και Καραμανλή, θα είστε υπεύθυνοι για το αιματοκύλισμα στη χώρα. Ρίξτε τον παράφρονα!

Date: 09/11/2021 Time: 11:11

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Υπουργός ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, κύριος Γεωργιάδης, είπε χωρίς να υπάρξει διάψευση ή αποπομπή του από την κυβέρνηση, ότι η Πολιτεία θα προστατέψει τα Συνταγματικά δικαιώματα των εμβολιασμένων, υπονοώντας ξεκάθαρα, ότι οι ανεμβολίαστοι Έλληνες θα στερηθούν από την Πολιτεία την προστασία των Συνταγματικών τους δικαιωμάτων.

Το 40% του ελληνικού λαού, τίθεται επίσημα από το Κράτος και την κυβέρνησή σας, υπό καθεστώς αναίρεσης της πολιτικής συμμετοχής και συνταγματικής προστασίας εκατομμυρίων Ελλήνων. Το Σύνταγμα, νοούμενο ως νομική σύμβαση μεταξύ όλων των μελών της ελληνικής κοινωνίας, καταργείται κάτω από τη δική σας απάθεια και συμμετοχή ως μέλη του Κοινοβουλίου, σε μία πολιτειακή εκτροπή, που ποινικά χαρακτηρίζεται ως πράξη εσχάτης προδοσίας, εφόσον αυτή, πασιφανώς αποδεδειγμένα από τα λεγόμενα του κυρίου Γεωργιάδη, συνιστά την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος με την εκδίωξη εκατομμυρίων πολιτών από την Συνταγματική προστασία και δικαιοδοσία.

Επίσης, η κυβέρνησή σας σχεδιάζει να στερήσει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτό της διατροφής, θέτοντας εξοντωτικούς οικονομικούς περιορισμούς στην ελεύθερη και απρόσκοπτη πρόσβαση εκατομμυρίων πολιτών σε βασικά για την επιβίωσή τους αγαθά, με τη χρήση rapid test. Επειδή προφανώς, κύριοι, ως πορφυρογέννητοι και επαγγελματίες κηφήνες, έχετε ξεχάσει ή αγνοείτε τη διαδικασία της επισκέψεώς σας σε σούπερ μάρκετ, να σας την υπενθυμίσουμε.

Μία νοικοκυρά, μπορεί να χρειαστεί να πηγαίνει και κάθε μέρα στο σούπερ μάρκετ, διότι πάντα κάτι θα λείπει από τα είδη πρώτης ανάγκης μιας οικογένειας. Τα νοικοκυριά, κύριοι, ψωνίζουν αγαθά, μέρα με την μέρα, διότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μαζικής αγοράς αγαθών, αποτέλεσμα των δικών σας πολιτικών επιλογών, διά της επιβολής των μνημονίων. Είναι πέρα από αυτονόητο, ότι με την επιβολή υγειονομικού χαρατσίου, διά των rapid tests, καθίσταται αδύνατο λόγω κόστους, μία οικογένεια να τραφεί, όπως ορίζουν τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και οι κανόνες υγείας. Είναι κάτι παραπάνω από αισχρή, η άρνηση σε εκατομμύρια Έλληνες, να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε βασικά είδη διατροφής, μέσω οικονομικού εξαναγκασμού και να υποστούν ιατρικές πράξεις πάνω στο σώμα τους για να μπορέσουν να θρέψουν τα μέλη της οικογένειάς τους, γεγονός που συνιστά αιτία ένοπλης αντίστασης και εξέγερσης κατά του σάπιου, ανήθικου και φασιστικού καθεστώτος σας.

Εκατομμύρια Έλληνες εκβιάζονται, χιλιάδες επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο και θα οδηγηθούν στην απόλυτη ένδεια, για μία «πανδημία», η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικών σας ιατρών και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κράτους, δεν επηρεάζει το 99,98% των πολιτών, αλλά καθίσταται οριακά επικίνδυνη σε ηλικίες άνω των 70 ετών. Καμία επίκληση προστασίας της δημόσιας υγείας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, για τον εξοστρακισμό εκατομμυρίων Ελλήνων από την Πολιτειακή συγκρότηση του ελληνικού Κράτους. Για την ακρίβεια, καμία λεκτική, νομική και άλλη απόφαση δεν μπορεί να θέσει τον μισό πληθυσμό εκτός των Συνταγματικών του δικαιωμάτων και της προστασίας της Πολιτείας επί αυτών των δικαιωμάτων, χωρίς να κριθεί υπόλογος ο εκφραστής αυτής της απόφασης, για εσχάτη προδοσία και κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Εφόσον η Πολιτεία, εξοβελίζει επίσημα τον μισό πληθυσμό, μη θέλουσα να αναγνωρίσει ότι οι ανεμβολίαστοι πολίτες δικαιούνται προστασίας των Συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, ίσων με αυτά των εμβολιασμένων και διά προφορικής ΚΥΑ τίθενται εκτός της Συνταγματικής υποχρεωτικότητας της Πολιτείας, τότε οι πολίτες αυτοί, θέτονται αυτόματα εκτός της κατεστημένης πολιτικής διαδικασίας, έχοντας το διεθνώς αναγνωρισμένο τους δικαίωμα να συγκροτήσουν εξωκοινοβουλευτική κυβέρνηση λαϊκής άμυνας και ενότητας, από προσωπικότητες που θα έχουν την νομιμοποίηση και την αναγνώριση αυτής της κοινωνικής μάζας, με χαρακτηριστικά απελευθερωτικού αγώνα από ένα δικτατορικό, εν τω συνόλω, πολιτικό καθεστώς.

Η σκιώδης αυτή λαϊκή κυβέρνηση, θα έχει κάθε νόμιμο και ηθικό δικαίωμα, να διεθνοποιήσει των αγώνα της και κατά το άρθρο 4 της Ευρωατλαντικής συμμαχίας, να ζητήσει από τα Αμερικανικά στρατεύματα που σταθμεύουν πλέον κατά χιλιάδες στη χώρα, την προστασία των Συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών, την εγγύηση της έννομης τάξης και την απρόσκοπτη μετάβαση προς ένα νέο πολιτικό και πολιτειακό καθεστώς.

Κύριοι Σαμαρά και Καραμανλή. Θα είστε υπεύθυνοι από εδώ και πέρα για ό.τι συμβεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από την πολιτειακή αποσταθεροποίηση μίας χώρας – μέλους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ρίξτε τον παράφρονα, χθες!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page