Κυριάκο, απέλυσε τον Άδωνι, ειδάλλως οι Αμερικανοί θα απολύσουν εσένα

Date: 30/09/2023 Time: 10:07

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ίσως δεν έχει γίνει ακόμα πλήρως ορατό και κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος που θα αντιμετωπίσει η χώρα και η κυβέρνηση, εξαιτίας του Αδώνιδος Γεωργιάδη και την στενή του σχέση με την Huawei. Οι αμερικανικές υπηρεσίες είχαν «φάει» το παραμύθι του Μητσοτάκη, περί κάποιας στροφής της Ελλάδος κατά της Κίνας και τώρα, αποκαλύπτουν σε ολόκληρη την αμερικανική πολιτική ιεραρχία, ότι έχει εξαπατηθεί αγρίως από τα διεφθαρμένα μπουμπούκια της Αθήνας.

Την ώρα του ο πραξικοπηματίας Μπάιντεν οδεύει προς καθαίρεση για την σχέση του με την Κίνα και τα λεφτά που έχει πάρει από το Πεκίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο αμερικανικό τετράγωνο μυαλό, ταυτίζεται πλέον, διά του Αδώνιδος, με τον Τζο Μπάιντεν.

Για να μην υποφέρει η χώρα και άλλα δεινά, ο Πρωθυπουργός, πρέπει να τον απολύσει άμεσα και αν ο Άδωνις τολμήσει να ανοίξει το στόμα του για να εκβιάσει, θα τον περιποιηθούν κατάλληλα οι Αμερικανοί…

Κυριάκο Μητσοτάκη, στο είχα πει πριν από 2-3 μήνες, ότι η χώρα δεν αντέχει άλλη μία τετραετία με τον Άδωνι ως Υπουργό και είναι ευρύτατα γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι ποτέ δε γράφω κάτι τυχαία. Εσύ, έκανες όπως πάντα τα δικά σου και τώρα η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με γεωπολιτικές προεκτάσεις.

Μεγάλο πρόβλημα!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...