Κρίτων Αρσένης: Καταθέσεις ύψους 184.009 ευρώ για τον βουλευτή που ζητούσε «κόφτη πλούτου»

Date: 29/07/2021 Time: 20:36

«Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται;», αναρωτιόταν ο βουλευτής του Μέρα 25.

Τραπεζικές καταθέσεις ύψους 184.009 Ευρώ, εμφανίζει στο πόθεν έσχες για το έτος 2019 ο βουλευτής του Μέρα25, Κρίτων Αρσένης. 

Μάλιστα ένα μεγάλος μέρος του ποσού των καταθέσεων του βουλευτή (174.000 ευρώ), είχαν κατατεθεί σε τράπεζα εκτός Ελλάδας. Και παρότι δεν υπάρχει προφανώς κάτι μεμπτό και επιλήψιμο στη δήλωση του βουλευτή, αξίζει να θυμηθούμε την πρόσφατη ανάρτηση του κ. Αρσένη με την οποία ζητούσε να υπάρχει «κόφτης πλούτου», που θα απαγορεύει να έχει κάποιος εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ. 

«Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα», έγραφε στο twitter ο βουλευτής. 

Δείτε τις τραπεζικές καταθέσεις του Κρίτωνα Αρσένη

κάρτα 1

Δείτε ΕΔΩ το πόθεν έσχες του βουλευτή του Μέρα25.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page