Κόλαση μέσα στην Εκκλησία – Πήγαν να πλακώσουν τον Παπά στο ξύλο, την ώρα που διάβαζε την εγκύκλιο για τον εμβολιασμό

Date: 25/07/2021 Time: 20:31

Απίστευτη καταγγελία από αναγνώστη μόνο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η οποία συνοδεύεται και από ηχητικό ντοκουμέντο…

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα όλα έγιναν σήμερα Κυριακή 25/7 στον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου στα Άνω Πατήσια (Παναγίτσα Κυπριάδου).

“Και ενώ περιμέναμε την Θεία Κοινωνία, ένας εκ των ιεροψαλτών διακόπτει την λειτουργία(!) και αρχίζει να αναγιγνώσκει την εγκύκλιο της ΔΙΣ προς ενημέρωση του πληρώματος της εκκλησίας, υπέρ του εμβολιασμού. Έβγαλα αμέσως το κινητό μου και άρχισα να καταγράφω τα τεκταινόμενα. Μου ήταν αδύνατο να μην αντιδράσω στην τόσο επαίσχυντη προπαγάνδα, και πρώτη άρχισα να φωνάζω αίσχος. Μία σπίθα περίμεναν όλοι για να εκραγούν και αυτό που επακολούθησε ήταν φοβερό! Αφού σε λίγο βγήκε ο ιερέας με το Άγιο Δισκοπότηρο στα χέρια και ηρεμήσαμε, περιμένοντας το «μετά φόβου Θεού», άρχισε να μας εγκαλεί(!) και να λέει ότι αυτό που συνέβη είναι απρέπεια έναντι του Θεού (είπε αυτός που έβγαλε Ανάσταση στις 9:00μμ). Φυσικά απήντησα και στον ίδιο, ότι δεν είναι μόνον η ΔΙΣ εκκλησία του Χριστού αλλά κι εμείς, γυρνάω να αποχωρήσω και με πιάνει μια μασκοφορεμένη από το χέρι για να με βγάλει έξω, κι ευτυχώς συγκράτησα την ψυχραιμία μου λόγω χώρου και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Εύχομαι αυτό το υλικό να εμψυχώσει πολλούς ανθρώπους, όπως επίσης να καταλάβουν οι δυνάστες μας ότι τα νταϊλικια, οι απειλές και οι εκβιασμοί, δεν περνούν σε όλους. Και αυτά σου τα λέει ένας άνθρωπος που επιλέγει να εγκαταλείψει την καριέρα του στο εξωτερικό, προκειμένου να μην του μπήξουν το μπόλι με το ζόρι.”

Ακούστε εδώ το ηχητικό – ντοκουμέντο σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή στην εκκλησία και την οργή του κόσμου.

Πηγή: makeleio.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page