Κόκκαλης σε Τράγκα! «Γιώργο, γέρασες, δεν τραβάς». Κλαίει τα λεφτά που έδωσε ο Σωκράτης – 0,2% δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Date: 31/03/2021 Time: 20:19

Σπίνος μικρή φώτο 4 Του Άρη Σπίνου

Κλαίει τα λεφτά του. Αυτά τα λίγα που έδωσε για αρχή ο Σωκράτης Κόκκαλης. Μαζί με τον πρώην «Εθνικό τηλεφωνητή», κλαίνε και οι ταλαίπωροι που προκειμένου να τους θυμηθεί ο Θεός, αποφάσισαν ως ύστατη λύση να το παίξουν πολιτευτές του Τράγκα.

Το άλογο δεν τραβάει. Ο θείος Γιώργος, δε βάζει το χέρι στην τσέπη, ούτε για να δει αν είναι σκισμένη. Ένας – ένας από αυτούς, καμιά δεκαριά ήταν, που έτρεξαν κοντά στο νέο εγχείρημα της πλάκας, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Τον πήραν χαμπάρι τον κύριο Γιώργο. Έστω και αργά.

Εγώ πάντως, απορώ και το φωνάζω δυνατά. Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που δε ξέρει ότι, εάν δώσεις δώσεις το χέρι σου για να κάνεις χειραψία με το φιλόδοξο «Σωτήρα», πρέπει να μετρήσεις τα δάχτυλά σου όταν το πάρεις πίσω; «Γιώργο, γέρασες, δεν τραβάς», του είπε ο π. πράκτορας της Στάζι! Τι να κάνει και αυτός! Να μπει στο παιχνίδι θέλει, αλλά το έκανε με λάθος τρόπο. Η απληστία τον ξεφτίλισε. Ο Κόκκαλης, ζήτησε από εταιρεία δημοσκοπήσεων να καταγράψει το πουλέν του και μόλις πήρε την έκθεση… τράβαγε τα μαλλιά του. 0,2%.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page