Κλωτσιές και μπουνιές στο αυτοκίνητο του Κώστα Αγοραστού, όταν έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας!

Date: 14/09/2023 Time: 09:09

Δικαίως είναι εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Θεσσαλίας, που θρηνούν νεκρούς και είδαν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ζωής να χάνονται.

Και με αυτήν ακριβώς την οργή ήρθε αντιμέτωπος ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, όταν το περασμένο Σάββατο έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας.

Εκεί τον υποδέχτηκαν πολίτες, όταν είδαν το μαύρο αγροτικό του Αγοραστού. Η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Οι κάτοικοι τον έβριζαν, χτύπαγαν το όχημα, προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες, ενώ έσπασαν και τον καθρέφτη.

Κάποιοι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους, που του πετούσαν αντικείμενα και νερά.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...