Καζάνι του βράζει η Γαλλία! Επεισόδια σε διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων και του εμβολιασμού (Βίντεο) | The Flag Report

Καζάνι του βράζει η Γαλλία! Επεισόδια σε διαδήλωση κατά των περιοριστικών μέτρων και του εμβολιασμού (Βίντεο)

Date: 24/07/2021 Time: 19:25

«Καζάνι» που βράζει είναι η Γαλλία. Διαδηλωτές κατά του εμβολιασμού και κατά των περιορισμών για τoν Covid-19 συγκρούστηκαν με την αστυνομία στο κέντρο του Παρισιού με τις μονάδες αντιμετώπισης ταραχών να κάνουν χρήση δακρυγόνων, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

Γαλλία 2

Εκτός του Παρισιού, διαδηλώσεις αναμένονται και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως στη Μασσαλία, το Μονπελιέ, τη Νάντη και την Τουλούζη. Και όλα αυτά γιατί το γαλλικό κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει αυτό το Σαββατοκύριακο το κυβερνητικό νομοσχέδιο, που προβλέπει την εγκαθίδρυση ενός υγειονομικού πιστοποιητικού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page