«Κάτι πλησιάζει» – Θα απαγγελθούν κατηγορίες κατά του γιου του Joe Biden για τα 31 εκατ. δολ. σε διεθνείς συναλλαγές;

Date: 12/04/2022 Time: 18:48

Ο Ρεπουμπλικανός Jim Jordan δήλωσε ότι πιστεύει ότι «κάτι συμβαίνει» με την πρόσφατη ιστορία του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden – η οποία αρχικά χαρακτηρίστηκε ως ρωσική παραπληροφόρηση ακριβώς πριν από τις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, για να επικυρωθεί εν τέλει ως αυθεντική τις τελευταίες εβδομάδες, εν μέσω δικαστικής έρευνας για τον γιο του Joe Biden
Σύμφωνα με τον Jordan, «φαίνεται σίγουρα» ότι ο Hunter είναι καθ’ οδόν για να του απαγγελθούν κατηγορίες – αν και δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα, σύμφωνα με την Washington Examiner .
Ο Jordan επεσήμανε την αξιοσημείωτη χρονική στιγμή της αναφοράς των καταστημάτων MSM για το φορητό υπολογιστή του Hunter.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες

Οι ιστορίες για τα φορητό υπολογιστή, μαζί με φωτογραφίες του Hunter που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και έκανε σεξ με πόρνες, ήταν από μόνες τους σοκαριστικές– και αυτό πριν εμφανιστεί ο Tony Bobulinski.
Ο πρώην παλαιστής του Penn State και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ήταν για λίγο συνέταιρος και διευθύνων σύμβουλος σε μια κοινοπραξία που είχε συστήσει ο Hunter με έναν Κινέζο κομμουνιστή, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός ενεργειακού ομίλου.
Ο Bobulinski, τις εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, πιστοποίησε δημοσίως ορισμένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φορητό υπολογιστή επειδή είχαν το όνομά του. Μεταξύ αυτών ήταν ένα που απευθυνόταν στον ίδιο, τον Hunter και τον Τζιμ Μπάιντεν και σε δύο άλλους συνεργάτες σχετικά με το πώς οι πέντε εταίροι θα μοίραζαν το μερίδιό τους στη νέα κοινοπραξία.
Τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του Hunter, θα έπαιρναν από 20%, ενώ ο Jim Biden θα έπαιρνε 10%. Το ενοχοποιητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανέφερε ότι το επιπλέον “10” θα το κρατούσε ο H ή ο Hunter, “για τον μεγάλο.

hunter-biden-crack-pipe-in-mouth.jpg
Biden-3-1024x615.jpg

Tο κοβάλτιο και η κινεζική εταιρεία

Ο Ρεπουμπλικάνος Andy Biggs από την Αριζόνα υπέβαλε πρόταση να κληθεί ο Hunter Biden, ο γιος του προέδρου Joe Biden, ως μάρτυρας στην ακρόαση σχετικά με την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ (USPS).
«Μόλις έκανα μια πρόταση να κλητεύσω τον Hunter Biden ως μάρτυρα στην ακρόαση της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρύθμισης της Βουλής για την ηλεκτροδότηση [του USPS]», έγραψε ο Biggs στο Twitter.
«Ο Hunter πούλησε ένα ορυχείο κοβαλτίου των ΗΠΑ σε μια κινεζική εταιρεία.
Το κοβάλτιο είναι απαραίτητο για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Η τεχνογνωσία του Hunter είναι ανεκτίμητη!» σημείωσε.
Την περασμένη εβδομάδα, οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής στην Επιτροπή Εποπτείας και Μεταρρύθμισης τον κάλεσαν να καταθέσει, σύμφωνα με επιστολή που εξέδωσε ο James Comer μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι Δημοκρατικοί στην επιτροπή μπλόκαραν μια πρόταση για έκδοση κλήτευσης.

Κάλυψη από Λευκό Οίκο

Έγινε καθώς η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jane Psaki είπε στις 5 Απριλίου ότι ο Biden «δεν έχει μιλήσει ποτέ» με τον γιο του για «τις επιχειρηματικές του συναλλαγές στο εξωτερικό».
Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Washington Post και άλλα μέσα ενημέρωσης επαλήθευσαν καθυστερημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έγγραφα σε φορητό υπολογιστή που ανήκε στο παρελθόν στον γιο Biden. Οι αναφορές για το φορητό υπολογιστή του νεότερου Biden εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020, με λίγες μέρες να απομένουν πριν από τις γενικές εκλογές του 2020, αν και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας κινήθηκαν γρήγορα για να τις αποσιωπήσουν.
Δημοσίευμα των New York Times ανέφερε ότι ο Biden ήταν ο συνιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που εμπλέκεται στην πώληση κοιτασμάτων κοβαλτίου αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε κινεζική εταιρεία.
Το κοβάλτιο χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικά οχήματα και άλλα ηλεκτρονικά. «Πολλές ιστορίες για τον Hunter Biden βγαίνουν στην επιφάνεια.
Επομένως, για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της έρευνας, θα υποστήριζε ο πρόεδρος τον διορισμό ειδικού εισαγγελέα;», ανέφερε το δημοσίευμα.

Φορολογική απάτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Ντέλαγουερ ερευνά τον Hunter Biden για πιθανή φορολογική απάτη, εγκλήματα λόμπι και ξέπλυμα χρήματος.
Κάλυψη στον γιο του παρείχε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος και για αυτές τις υποθέσεις αλλά και για την Ουκρανία.
«Φυσικά ο πρόεδρος είναι σίγουρος ότι ο γιος του δεν παραβίασε το νόμο», είπε ο προσωπάρχης του Αμερικανού προέδρου Ron Klain μιλώντας στο ABC.

Το βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία

Tο επενδυτικό ταμείο Rosemont Seneca του Hunter Biden, του γιού του προέδρου των ΗΠΑ Biden, χρηματοδότησε το στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα του Πενταγώνου στην Ουκρανία, δήλωσε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των δυνάμεων ραδιενέργειας, χημικής και βιολογικής άμυνας των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, στα οποία έχει πρόσβαση ο ρωσικός στρατός, αποκαλύπτεται το μοτίβο της σχέσης μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των ουκρανικών βιολογικών φορέων, ισχυρίστηκε ο αντιστράτηγος.
Ταυτόχρονα, υπάρχει στενή σχέση μεταξύ του Fund (Rosemont Seneca) και βασικών εργολάβων του αμερικανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένης της Metabiota, η οποία, μαζί με την Black and Veach, είναι ο κύριος προμηθευτής εξοπλισμού για τα βιοεργαστήρια του Πενταγώνου σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε ο Kirillov.
Τόνισε ότι το επενδυτικό ταμείο του υιού Biden διαθέτει πόρους ύψους τουλάχιστον 2,4 δισεκ. δολ.

Η συμμετοχή Soros

Η κλίμακα του προγράμματος είναι εντυπωσιακή: Εκτός από το στρατιωτικό τμήμα, στην υλοποίηση των βιολογικών προγραμμάτων συμμετέχουν άμεσα η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Τζορτζ Σόρος και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Η επιστημονική εποπτεία πραγματοποιείται από κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα, τόνισε ο αντιστράτηγος.
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η προτεραιότητα για τις ΗΠΑ στο έργο των ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων ήταν η μελέτη ενός ιδιαίτερα επικίνδυνου παθογόνου άνθρακα. Στο εξωτερικό δεν εξήχθησαν μόνο δείγματα ιστών και ορός ανθρώπινου αίματος, αλλά και επικίνδυνα παθογόνα.
Έτσι, περισσότερα από 10.000 δείγματα στάλθηκαν στο κέντρο Lugar στη Γεωργία.
Οι αποδέκτες περιελάμβαναν επίσης εργαστήρια αναφοράς στη Βρετανία και το Ινστιτούτο Löffler στη Γερμανία.
Ο Kirillov σημείωσε ότι η εξαγωγή παθογόνων παραγόντων από την Ουκρανία στο εξωτερικό δημιούργησε τον κίνδυνο διαρροών «ευαίσθητων γενετικών πληροφοριών», καθώς και απειλές για τη βιολογική ασφάλεια όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά και για εκείνες τις περιοχές όπου μεταφέρθηκαν τα δείγματα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι γνωστά παραδείγματα όταν η δουλειά του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος με τον αιτιολογικό παράγοντα του άνθρακα κατέληγε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Για παράδειγμα, μεταξύ 2005 και 2015, στάλθηκαν βιώσιμα σπόρια άνθρακα από την τοποθεσία δοκιμών Dugway του Στρατού των ΗΠΑ σε 194 παραλήπτες σε δέκα χώρες σε όλο τον κόσμο.
Μόνο το ποσό της χρηματοδότησης του προγράμματος από το 2018 έως το 2020 ανήλθε σε περίπου 32 εκατ. δολ.

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page