Καταπέλτης ο Κ. Φαρσαλινός: «Κωμωδία η ιστορία με τους εμβολιασμούς – Έχετε δει εμβόλιο να χορηγείται κάθε τρεις μήνες;»

Date: 10/12/2021 Time: 19:11

Καταπέλτης ο  Κωνσταντίνος Φαρσαλινός αναφορικά με την νέα μετάλλαξη-κρυολόγημα του κορωνοϊού «Όμικρον» και τους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς οι οποίοι τείνει να γίνουν πλέον καθεστώς, καθώς όπως λέει το πρωτοφανές με αυτά τα εμβόλια είναι ότι δεν έχουν καμία χρονική διάρκεια παρά μόνο ελάχιστη.

Ο ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ανέφερε ότι η υπόθεση της «Όμικρον» φέρνει νέους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς.

Όπως είπε ο Κ.Φαρσαλινός το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει πλέον χαρακτηριστικά «χημειοπροφύλαξης» καθώς πρέπει συνεχόμενα να ανανεώνονται οι δόσεις  σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ με άλλα εμβόλια τέτοιου τύπου.

Και ο Κ.Φαρσαλινός κατέληξε:

«Το να λέμε ότι είναι εμβόλια σαν της ιλαράς της ερυθράς της παρωτίτιδας. Πείτε μου εσείς πότε ξανακάνατε εμβόλια ιλαράς.»

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...