Καραγκιοζιλίκια άνευ προηγουμένου! Ο Πλεύρης φόρεσε τη μάσκα του μόνο όταν έγραφαν οι κάμερες

Date: 31/10/2021 Time: 11:04

Έχουμε πει πολλές φορές – μάλλον από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η υγειονομική υστερία το λέμε- πως η επιχείρηση «φορέστε όλοι μάσκα» δεν αποσκοπούσε σε κανένα υγειονομικό αποτέλεσμα αλλά ήταν απλώς ένα μέτρο ψυχολογικό, ένα μέτρο «εκπαιδευτικό» όπως είχε παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Δηλαδή οι μάσκες για την αξία των οποίων διαφωνούν οι «ειδικοί» υπηρετούν μόνο την ανάγκη της εξουσίας να μας επιβάλλει φίμωτρο. Και έχουμε επιβεβαιωθεί πολλές φορές κυρίως από τις κάμερες που σε ανύποπτο χρόνο καταφέρνουν να πιάσουν κάποιον πολιτικό που έχει βγάλει την μάσκα και συζητάει ανέμελος νομίζοντας ότι οι κάμερες δεν γράφουν.

Αυτό συνέβη και στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης είχε βγάλει την μάσκα του και συζητούσε όμορφα και άνετα με τους παρουσιαστές όσο διαρκούσε το διάλειμμα και την φόρεσε μόλις οι κάμερες άρχισαν πάλι να γράφουν!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: makeleio.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...