Καναδάς: Η στιγμή που 200 αστυνομικοί κατευθύνονται σε εκκλησία για να διώξουν τους πιστούς (βίντεο)

Date: 12/04/2021 Time: 13:26

Εικόνες σοκ από τον Καναδά με την αστυνομία να έχει σηκώσει τεράστιους φράχτες ασφαλείας γύρω από εκκλησίες για να κρατήσει έξω τους πιστούς.

Στο βίντεο θα δείτε βίντεο την στιγμή που 200 ένοπλοι αστυνομικοί στο Έντμοντον του Καναδά κατευθύνονται σαν «τάγμα εφόδου» στην εκκλησία της GraceLife, καθώς οι πιστοί είχαν αφαιρέσει τους φράχτες που είχαν στηθεί, θέλοντας να κάνουν λειτουργία.

«Αφού οι Χριστιανοί κατέρριψαν τον φράχτη που είχε χτίσει η κυβέρνηση γύρω από την εκκλησία του Έντμοντον, η αστυνομία έστειλε 200 βαριά οπλισμένους αστυνομικούς», έγραψε ο δημοσιογράφους του Rebel News, Ezra Levant.

«Αυτό είναι το κτίριο της εκκλησίας που βλέπετε εκεί. Αυτά είναι πράγματα της Κίνας, πράγματα του Ιράν. Αλλά συμβαίνει στον Καναδά».

Η εκκλησία βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς αρνήθηκε να σταματήσει τις δραστηριότητές της λόγω των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Οι πιστοί, μη μπορώντας να λειτουργήσουν την εκκλησία, έψαλλαν έξω από τον ναό! 

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page