Και ο επόμενος Πρόεδρος που μυστηριωδώς θα πεθάνει, είναι ο… | The Flag Report

Και ο επόμενος Πρόεδρος που μυστηριωδώς θα πεθάνει, είναι ο…

Date: 01/08/2021 Time: 11:45

Ενώ συχνά κοροϊδεύουμε τον Μπάιντεν επειδή κατά λάθος λέει δυνατά αυτό που είναι κοινό μυστικό, φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Μεξικού Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ (AMLO) αποφάσισε να ανεβάσει σκόπιμα τον ενισχυτή αλήθειας, «λέγοντας αυτό που όλοι σκέφτονται», αφού αρνήθηκε να κάνει τα εμβόλια COVID για τα παιδιά, υποσχόμενος ότι το Μεξικό δεν θα υποκύψει στις πιέσεις της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας.

Σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Μεξικανός ηγέτης δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εξακολουθεί να περιμένει από την επιστημονική κοινότητα να αποδείξει τα οφέλη του εμβολιασμού των ανηλίκων.

Μέχρι να προσκομιστούν αδιάσειστα στοιχεία, ο AMLO είπε στο ακροατήριο (σε μια ομιλία που έχει γίνει πλέον viral, αν και όχι πολύ υποβαθμισμένη) ότι το Μεξικό θα αρνηθεί να αγοράσει εμβόλια για τα παιδιά- προσθέτοντας ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες φαίνεται να επικεντρώνονται περισσότερο στο κέρδος παρά στη διασφάλιση της ιατρικής αναγκαιότητας, καθώς εισπράττουν ρεκόρ πωλήσεων από τα εμβόλια Covid-19.

“Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, διότι, όπως είναι προφανές, οι φαρμακευτικές εταιρείες επιθυμούν να βγάλουν κέρδος… και θα ήθελαν να συνεχίσουν να πωλούν εμβόλια για όλους.

Αλλά πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες- πρέπει να ξέρουμε αν είναι απαραίτητα ή όχι.

Πρέπει να μην υποτασσόμαστε στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που μας υπαγορεύουν… “χρειαζόμαστε μια 3η δόση”, “χρειαζόμαστε μια 4η δόση”, “πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά”…”.

Μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο υφυπουργός Υγείας Hugo López-Gatell υποστήριξε ότι δεν υπάρχει “κανένα επιστημονικό στοιχείο” που να δείχνει ότι το εμβόλιο είναι “απαραίτητο” για τους ανηλίκους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page