Και γ@μώ τα πολιτικά ένστικτα έχει η μετάλλαξη – σωσίβιο Nu από την Μποτσουάνα!

Date: 26/11/2021 Time: 19:45

Την ώρα που οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι αντιμέτωπες με την λαϊκή αντίδραση για τα άχρηστα lockdown και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την ώρα που το αφήγημα των απανταχού κυβερνώντων για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει σα χάρτινος πύργος και οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας νιώθουν στο πετσί τους την κοροϊδία, έρχεται ξαφνικά μία φοβερή και τρομερή μετάλλαξη του κορωνοϊού να τρομοκρατήσει τους πληθυσμούς. Από πίσω φυσικά, σπεύδουν οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες μας λένε ότι μπορούν να έχουν έτοιμα εμβόλια και γι’ αυτή την μετάλλαξη μέσα σε 100 μέρες! Από την παραγωγή στην κατανάλωση, που λέμε…

Πρέπει να έχει φοβερό πολιτικό ένστικτο η μετάλλαξη της Μποτσουάνα, διότι εμφανίστηκε την πιο κατάλληλη ώρα για τις παραπαίουσες κυβερνήσεις και για το καταρρακωμένο, ιατρικά και ηθικά, αφήγημα του παγκόσμιου εμβολιασμού. Θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε, από πολιτική σκοπιά και μετάλλαξη – σωσίβιο.  

Τo ίδιο φαινόμενο παρατηρήσαμε και με την μετάλλαξη δέλτα, όπου παρουσιάστηκε ως άκρως επικίνδυνη για τα παιδιά, για να αποδειχθεί και αυτή η ιστορία άλλη μία επικοινωνιακή φούσκα, η οποία βεβαίως, έκανε καλά τη δουλειά της, ώστε να τρομοκρατήσει τον πληθυσμό. Μπορεί, πράγματι, η αφρικανική μετάλλαξη να είναι επικίνδυνη, αλλά διάολε, έχει και γ@μώ τα πολιτικο-οικονομικά ένστικτα!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page