ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο με αντικείμενα που μοιάζουν με UFO – Διέρρευσε απ’ το Πεντάγωνο

Date: 13/04/2021 Time: 20:53

«Το βίντεο δεν είναι ψεύτικο», παραδέχεται το Πεντάγωνο

Βίντεο που απεικονίζει κάποια αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να καταδιώκουν αμερικανικά πολεμικά πλοία στην Καλιφόρνια έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Τι δείχνει το βίντεο

Το βίντεο είναι πραγματικό, είναι μια διαρροή από το Πεντάγωνο το οποίο έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για πραγματικό βίντεο που απεικονίζει ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας και καταδιώκει το 2019 τέσσερα πολεμικά πλοία στα ανοιχτά της Καλιφόρνια.

Αυτό το οποίο έχει καταχωρηθεί είναι ότι είναι άγνωστο το αντικείμενο και κάποιοι κάνουν λόγο αγνώστου αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο το οποίο δεν έχει ανιχνευθεί ποτέ ξανά. Το Πεντάγωνο λέει απλά ότι πραγματικά δεν γνωρίζει αν είναι αντικείμενο. Οι πιο δύσπιστοι λένε ότι πρόκειται για drones. Από εκεί όμως το γεγονός ότι για πρώτη φορά το πεντάγωνο παραδέχεται το βίντεο δεν είναι κατασκευασμένο και ότι το αντικείμενο είναι άγνωστο σίγουρα δημιουργεί απορίες…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.megatv.com/2021/04/13/vinteo-ntokoumento-me-antikeimena-pou-moiazoun-me-ufo/?pubid=2020330343

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page