ΗΠΑ: Σε ελεύθερη πτώση τα ποσοστά του Τ. Μπάιντεν

Date: 08/11/2021 Time: 12:04

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του που διεξήγαγε η USA TODAY/Suffolk το 64%, των ερωτηθέντων, συμπεριλαμβανομένου του 28% των Δημοκρατικών, δήλωσαν ότι δεν θέλουν ο Τζο Μπάιντεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2024.

Σε σύγκριση, το 58% δήλωσε ότι δεν θέλει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να θέσει υποψηφιότητα για άλλη θητεία το 2024.

Το 37,8% δήλωσε ότι ενέκρινε τη δουλειά που έχει κάνει ο Μπάιντεν ως πρόεδρος. Το 59% δήλωσε ότι αποδοκίμασε και το 46% συμπεριλαμβανομένου του 16% όσων τον ψήφισαν, δήλωσε ότι ο Μπάιντεν τα έχει κάνει χειρότερα από ό, τι ανέμεναν.

Μόνο το 27,8%των ερωτηθέντων από Τετάρτη έως Παρασκευή δήλωσαν ότι ενέκριναν το έργο της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις.

Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο του Κογκρέσου έναντι του Δημοκρατικού με 46-38%, εάν διεξάγονταν οι εκλογές αυτή τη στιγμή.

Μόνο το 20% των Αμερικανών πιστεύει ότι η χώρα τους οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου USA TODAY/Suffolk, ενώ τα δύο τρίτα, ή το 66 τοις εκατό, πιστεύουν ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε λάθος δρόμο.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page