Η συνέντευξη-φωτιά που τα κόμματα, οι Εισαγγελείς και οι Συνταγματολόγοι, δε θέλουν να ακούσουν

Date: 23/07/2021 Time: 20:08

Οι προειδοποιήσεις σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 χαρακτηρίζονται γενικά ως “παραπληροφόρηση” από τη διοίκηση Biden, λογοκρίνονται από τη Μεγάλη Τεχνολογία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φαίνονται λίγο ευφάνταστες. Οποιοσδήποτε, άλλωστε, μπορεί να προβάλει έναν ισχυρισμό. Αλλά όταν η προειδοποίηση ακούγεται από τον διάσημο γιατρό για τους κοροναϊούς Peter McCullough – και όταν λέει ότι ο “μηχανισμός δράσης των εμβολίων είναι σαφώς δηλητηριώδης” – είναι ίσως αληθινός λόγος ανησυχίας.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο γιατρός λέει ότι η προσπάθεια για το εμβόλιο SARS-CoV-2 “θα καταγραφεί ως η πιο επικίνδυνη κυκλοφορία βιολογικών φαρμάκων στην ανθρώπινη ιστορία”.

Ο Δρ McCullough έχει αρκετά μεγάλο βιογραφικό. Μεταξύ άλλων, είναι αντιπρόεδρος της εσωτερικής ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Baylor (BUMC), επικεφαλής της καρδιαγγειακής έρευνας του Baylor Heart and Vascular Institute και διευθυντής προγράμματος του προγράμματος υποτροφιών για καρδιαγγειακές παθήσεις στο BUMC. Έχει επίσης συγγράψει 46 δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους σχετικά με τον ιό της Κίνας, θεωρείται κορυφαίος εμπειρογνώμονας επί του θέματος και έχει καταθέσει ενώπιον πολυάριθμων κυβερνητικών φορέων για την πολιτική του COVID-19.

Τον Μάιο, ο McCullough δήλωσε ότι το COVID-19 ήταν πάντα θεραπεύσιμο και ότι η αποτυχία του ιατρικού κατεστημένου να δημιουργήσει ένα επίσημο πρωτόκολλο θεραπείας ήταν ντροπή που κόστισε χιλιάδες ζωές. Τώρα, σε μια πρόσφατη έκδοση της εκπομπής Stew Peters Show, ο McCullough δήλωσε ότι το εμβόλιο κατά του κοροναϊού στοιχίζει ακόμη περισσότερες ζωές και ότι “αυτή τη στιγμή, πραγματικά δεν μπορώ να το συστήσω σε κανέναν”.

Οι γιατροί στους κύκλους του ανησυχούσαν, πρόσθεσε αργότερα, “επειδή οι ασθενείς πέθαιναν αμέσως μετά το εμβόλιο στα κέντρα εμβολιασμού ή λίγο αργότερα”.

Παρέχοντας περισσότερες λεπτομέρειες, ο McCullough δήλωσε επίσης ότι “το 50 τοις εκατό των θανάτων συμβαίνουν εντός 48 ωρών από την ένεση και το 80 τοις εκατό των θανάτων συμβαίνουν εντός μιας εβδομάδας” – και “το 86 τοις εκατό των θανάτων δεν έχουν άλλη εξήγηση” (δείτε το βίντεο εδώ).

Ο γιατρός συνέχισε λέγοντας ότι η ιδέα ότι οι άνθρωποι θα εξαναγκαστούν να κάνουν ένα εμβόλιο, το οποίο γι’ αυτούς μπορεί να αποβεί μοιραίο, “είναι μια αγωνιώδης κατάσταση”.

“Δεν το έχω δει ποτέ στην καριέρα μου”, παραπονέθηκε.

Φαίνεται ότι τα προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια αφορούν τέσσερις τομείς: τον εγκέφαλο, την καρδιά, το ανοσοποιητικό σύστημα και το αιματολογικό σύστημα.

Μάλιστα, ο McCullough λέει ότι υπάρχει πλέον επίσημη προειδοποίηση του FDA σχετικά με την καρδιακή μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς), ότι έχει δει τέτοιες περιπτώσεις στην κλινική του και ότι “είναι τρομακτικές”. “Το CDC έχει πλέον πιστοποιήσει 2.000 τέτοιες περιπτώσεις”, συνέχισε.

 Ο McCullough εξήγησε ότι αρχικά ήταν υπέρμαχος του εμβολίου, αλλά στη συνέχεια είδε τους καρπούς του. “Μέχρι τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, πιθανότατα το 70 τοις εκατό των ασθενών μου εδώ στο Baylor στο Ντάλας έλαβαν το εμβόλιο COVID-19”, εξήγησε. “Κοιτάζοντας τώρα προς τα πίσω, στις 22 Ιανουαρίου, είχαμε στην πραγματικότητα ήδη 186 θανάτους που είχαν συμβεί μετά το εμβόλιο. Το όριο ανησυχίας είναι περίπου 150 περίπου. Σε γενικές γραμμές, έχουμε περίπου 150 [θανάτους] για όλα τα … εμβόλια μαζί, 500 εκατομμύρια εμβόλια ετησίως, σε 70 εμβόλια. Αλλά για ένα μόνο εμβόλιο…”

“Νομίζω ότι αν είχαμε μια επιτροπή παρακολούθησης δεδομένων και ασφάλειας, θα είχαν κλείσει το εμβόλιο τον Φεβρουάριο του 2021”, συνέχισε.

Ο γιατρός μίλησε επίσης για νευρολογικά συμπτώματα, αναφέροντας μια ασθενή που είχε στο ιατρείο του για 10 χρόνια και η οποία ήταν “απολύτως φυσιολογική”- ένα μήνα μετά τη λήψη του εμβολίου, ωστόσο, εμφάνισε “παρεγκεφαλιδικό σύνδρομο”, το οποίο, όπως είπε, είναι “φρικτό”.

Ο McCullough ασχολήθηκε και με άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια  μιλώντας για την “πρωτεΐνη αιχμής” και τον μηχανισμό με τον οποίο πιστεύει ότι τα εμβόλια προκαλούν προβλήματα. Κάποια από αυτά είναι λίγο τεχνικά, αλλά προς το τέλος της συνέντευξης συνόψισε τα πράγματα με έναν κατανοητό και πειστικό τρόπο. Είπε σχετικά με τα εμβόλια: “Τα εμβόλια δεν έχουν καμία σχέση με την πρωτεΐνη: Δεν είναι φυσικό για ένα ανθρώπινο κύτταρο να παράγει αυτή την ξένη πρωτεΐνη spike. Ποτέ δεν ζητήσαμε από το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια ξένη πρωτεΐνη, ποτέ. Αυτό είναι τόσο ριζικά νέο, να το κάνουμε αυτό και να το κάνουμε σε μαζική κλίμακα και, πόσο μάλλον να το εκφράσουμε στην επιφάνεια των κυττάρων και να βάλουμε το σώμα να αρχίσει να επιτίθεται στα ίδια του τα κύτταρα και στη συνέχεια, να το αφήσουμε να κυκλοφορήσει στην κυκλοφορία του αίματος, όπου γνωρίζουμε ότι βλάπτει τα κύτταρα του αίματος και προκαλεί πήξη του αίματος.

Έτσι, ο μηχανισμός δράσης στο ανθρώπινο σώμα είναι τόσο ανησυχητικά επικίνδυνος, που αν το σχεδιάζατε αυτό σε έναν πίνακα πριν από δύο χρόνια και λέγατε: “Ξέρετε, θα το κάνουμε αυτό, θα το δοκιμάσουμε”, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ούτε έναν εθελοντή να υπογράψει για αυτό. Δεν νομίζω ότι θα το προωθούσα ποτέ ως ιδέα προϊόντος, ούτε καν στο σχεδιαστήριο”.

Εκφράζοντας αυτό που είναι απλώς κοινή λογική, ο McCullough είχε επίσης πει ότι “σε καμία περίπτωση” δεν πρέπει να δοθεί εμβόλιο κατά του ιού της Κίνας σε παιδί- στη συνέχεια δήλωσε, και πάλι, ότι “αυτή τη στιγμή, πραγματικά δεν μπορώ να το συστήσω σε κανέναν”. Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη Peters αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιστραφούν οι επιπτώσεις των εμβολίων στον οργανισμό, ο γιατρός απάντησε: “Δεν το νομίζουμε”.

Ο McCullough επισημαίνει ότι οι πιθανοί κίνδυνοι από τη λήψη των εμβολίων σίγουρα υπερτερούν των ωφελειών, ειδικά από τη στιγμή που πλέον έχετε μόνο ένα τοις εκατό πιθανότητα να συναντήσετε τον ιό της Κίνας εξ αρχής και ότι ήταν πάντα θεραπεύσιμος.

Όσον αφορά το τελευταίο σημείο, ο γιατρός είχε εξηγήσει σε ένα επεισόδιο του Tucker Carlson Today στις αρχές Μαΐου ότι η θεραπεία του COVID είναι μια διαδικασία τριών βημάτων: Περιορίζετε τον πολλαπλασιασμό του ιού νωρίς, αντιμετωπίζετε την “απορύθμιση” του ανοσοποιητικού συστήματος (η ασθένεια προκαλεί διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος) και στη συνέχεια διαχειρίζεστε την πήξη του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν την ασθένεια.

Σημειώστε, επίσης, όπως συχνά επισημαίνω, τα στοιχεία του ίδιου του CDC για τον Οκτώβριο έδειξαν ότι οι άνθρωποι που προσβάλλονται από τον ιό έχουν ποσοστό επιβίωσης άνω του 99,5%, με τα άτομα ηλικίας 0 έως 19 ετών να έχουν ποσοστό 99,997% και τα άτομα 20 έως 49 ετών 99,98%.

Και αυτό είναι καλό. Διότι, όπως ανέφερε σοφά ένας τίτλος στο φιλελεύθερο Atlantic τον περασμένο Φεβρουάριο, “Είναι πιθανό να κολλήσετε τον κοροναϊό”. Στην πραγματικότητα, θεωρούσε ένας ειδικός που επικαλέστηκε το περιοδικό, η “εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης” θα μπορούσε να γίνει “εποχή του κρυολογήματος και της γρίπης και του COVID-19”. Το WebMD διατύπωσε παρόμοια άποψη αργότερα εκείνο το έτος.

Προσθέστε σε αυτό ότι οι ιοί μεταλλάσσονται, μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα ενός συγκεκριμένου εμβολίου, και το συμπέρασμα είναι προφανές:

Μπορούμε είτε να παραιτηθούμε από το να κάνουμε επανειλημμένα εμβόλια COVID για να αντιμετωπίσουμε τις μεταλλάξεις, ελπίζοντας ότι είναι αποτελεσματικά και ότι δεν καταστρέφουν την υγεία μας.

Ή μπορούμε να σταματήσουμε τον επιστημονικό σκοταδισμό. Αυτό σημαίνει να σταματήσουμε τις καταστροφικές εμμονές της μάσκας, του εμβολίου και του κλειδώματος – να εγκαταλείψουμε το τελετουργικό του COVID – και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Ο ιός της Κίνας είναι θεραπεύσιμος, τελικά.

Αυτό που είναι πραγματικά τρομακτικό, όμως, είναι ότι ο παραλογισμός και η βλακεία του ανθρώπου προφανώς δεν είναι.

Πηγή: thenewamerican.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page