Η σατανίστρια Χίλαρι Κλίντον, θέλει μεγαλύτερη λογοκρισία στο Facebook

Date: 12/10/2021 Time: 12:02

Η πικρόχολη ηττημένη Χίλαρι Κλίντον επιτέθηκε στους υποστηρικτές του Τραμπ και ζήτησε περισσότερη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έκανε το γύρο των μέσων ενημέρωσης το πρωί της Δευτέρας.

Η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε περισσότερη λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή “The View” του ABC τη Δευτέρα.
Η δύο φορές αποτυχημένη υποψήφια για την προεδρία δήλωσε επίσης ότι “δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει το παιχνίδι της πολιτικής” στην εκπομπή Good Morning America του ABC.

“Δε θα βγω ποτέ από το παιχνίδι της πολιτικής – δεν πρόκειται να θέσω υποψηφιότητα για τίποτα”, δήλωσε η Χίλαρι υποστηρίζοντας ότι οι υποστηρικτές του Τραμπ “θέτουν σε κίνδυνο τη δημοκρατία μας”.

Η Χίλαρι Κλίντον επαίνεσε την ακροαριστερή ακτιβίστρια που μεταμφιέστηκε σε πληροφοριοδότη του Facebook και δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξουν περισσότεροι κανονισμοί και λογοκρισία.

“Ελπίζω… να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε κατάλληλους κανονισμούς και αλλαγές που θα περιορίσουν αυτή τη συντριπτική δύναμη που έχει μια εταιρεία όπως το Facebook”, δήλωσε η Χίλαρι.

“…Αλλά να προσπαθήσουμε να τους απαιτήσουμε [τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης] ή να απαγορεύσουμε, αν χρειαστεί, συμπεριφορές που υπονομεύουν θεσμούς και άλλα σημαντικά θέματα”, πρόσθεσε.

Και αποκάλεσαν τον Τραμπ φασίστα.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page