Η πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στον Ίλον Μασκ που δεν περίμενε κανείς…

Date: 14/01/2021 Time: 12:36

Η διαγραφή των λογαριασμών του Ντόναλντ Τραμπ από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες των social media, τον οδήγησαν στην δημοσιοποίηση της σκέψης του να δημιουργήσει δικές του πλατφόρμες, ώστε κανείς να μην μπορεί να τον φιμώσει.

Τώρα έρχεται ο γιος του, ο Donald Trump Jr να προχωρήσει ακόμη περισσότερο τη σκέψη του πατέρα του.
Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram προτείνει στον Ίλον Μασκ -στο «χρυσό παιδί» της τεχνολογίας- να δημιουργήσει έναν νέο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, από τον οποίο δεν θα απαγορευτεί ο πατέρας του.

Στο βίντεο ο Donald Trump Jr ακούγεται να λέει ότι το αφεντικό του SpaceX θα μπορούσε να είναι το σωστό άτομο για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού ανέλαβε την «Υψηλή τεχνολογία της Δυτικής Ακτής» για να γίνει ο «de facto διαιτητής της ελεύθερης ομιλίας».

Και συνεχίζοντας ανέφερε: «Κάποιος σαν αυτόν έχει τη λαμπρότητα να βρει κάτι που εκτοξεύει το Twitter. Δεν ψάχνω για έναν συντηρητικό θάλαμο με ηχώ, θέλω μια πλατφόρμα για να υποστηρίξω τις ιδέες μου έναντι κάποιου άλλου και όχι μόνο ανθρώπους σε ένα μέρος που μου λένε τι θέλω να ακούσω». Και παροτρύνει τον Μασκ: «Ίλον, γιατί δεν το κάνεις αυτό. Βγες εκεί και να βρεις μια ιδέα. Νομίζω ότι είσαι κυριολεκτικά ο τύπος για να σώσεις τον ελεύθερο λόγο στην Αμερική».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares