Η κάθοδος του Καρατζαφέρη ανάβει φωτιές στο αίθριο της Μεγάλης Βρετάνιας

Date: 20/01/2023 Time: 10:27

Ο Καρατζαφέρης ψήνεται να κατέβει στις εκλογές! Το ερώτημα είναι «χέρι – χέρι» με ποιον; Με τον βασικό ένοικο της γαλάζιας πολυκατοικίας (ΝΔ) ή αυτόνομα (ΛΑΟΣ) με την βοήθεια φίλων του επιχειρηματιών, δύο εκ των οποίων χτες από το αίθριο της Μεγάλης Βρετάνιας συνομιλούσαν μαζί του σε ανοιχτή ακρόαση και προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι είναι «ανάγκη» για την Δεξιά παράταξη η κάθοδός του στις ερχόμενες εκλογές καθώς -όπως του έλεγαν- μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις του ακραίου Δεξιού χώρου χωρίς να φοβίζει και να απωθεί τον κεντροδεξιό χώρο.

Μάλιστα ο ένας εκ των δυο πασίγνωστων επιχειρηματιών ακούστηκε να λέει στον Καρατζαφέρη: « Ετοιμάσου να κατέβεις με το δικό σου κόμμα. Μην περιμένεις να σε αξιοποιήσει η ΝΔ , από την στιγμή που έφυγε ο Γρηγόρης χάθηκε και η φαντασία. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να σε επιβάλει ως “Νέστωρ” της Δεξιάς στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα ανακόπτοντας τον Βελόπουλο. Τώρα δεν υπάρχει κανένας από την εκλογική επιτροπή της ΝΔ με φαντασία που να σκέφτεται πόσο σύνθετα και συνδυαστικά».

Πηγή: ieidiseis.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...