Η Ισπανία έστειλε βοήθεια για τις πυρκαγιές στην… Τουρκία!

Date: 07/08/2021 Time: 20:46

Με μια πανηγυρική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ισπανία ανακοίνωσε την αποστολή βοήθειας για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία!

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τα ξημερώματα της Πέμπτης τα γαλλικά Canadair και οι 83 πυροσβέστες που εστειλε η Γαλλία στο πλαίσιο της ενεργοποίησης του μηχανισμού πολιτικής προστασίας. Παράλληλα κατέφτασε βοήθεια και από Κροατία, Σουηδία, Ισραήλ και Ρουμανία, ενώ ήδη βρίσκονται στη χώρα και ενισχύσεις από την Κύπρο.

Η Ισπανία όμως, σε ένα ρεσιτάλ αθλιότητας προτίμησε να στείλει βοήθεια στην Τουρκία, διότι οι τούρκοι αποτελούν το μεγαλύτερο πελάτη τους στην στρατιωτική βιομηχανία, μετά και την παραγγελία για το τουρκικό αεροπλανοφόρο που κατασκευάζεται στα ισπανικά ναυπηγεία.

Έτσι, οι ισπανοί έκαναν γαργάρα την συμμετοχή τους στην ΕΕ, και έστειλαν βοήθεια στην Τουρκία με το πρόσχημα ότι είναι νατοϊκή χώρα!

Η «ευρωπαΐκή αλληλεγγύη» έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο.

spain
Η πανηγυρική ανάρτηση της Ισπανίας

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page