Η Ιρλανδία αρνείται να επιβάλει μάσκες στα σχολεία: «Είναι κακοποίηση παιδιών»

Date: 15/08/2021 Time: 19:40

Ο Τάκερ Κάρλσον επαίνεσε την ιρλανδική κυβέρνηση επειδή αρνήθηκε να ακολουθήσει “τυφλά” τις συμβουλές μάσκας από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς σε θέματα υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και αντ’ αυτού ανέθεσε τη δική της επιστημονική έρευνα.

Η ιρλανδική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι δεν θα αναγκάσει τα παιδιά του δημοτικού να φορούν μάσκες προσώπου στις τάξεις. Μια έκθεση για την υγεία του Μαρτίου 2021 που ανέθεσε η κυβέρνησή τους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μετάδοση του κορονοϊού είναι εξαιρετικά χαμηλή στα σχολεία. Επιπλέον, η μάσκα στα μικρά παιδιά μπορεί να προκαλέσει σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα ή/και να επιδεινώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Ο Τάκερ Κάρλσον υπογράμμισε μερικά από τα ευρήματα για τις μάσκες της Ιρλανδίας στην εκπομπή του Fox News στις 12 Απριλίου 2021. Ο δημοσιογράφος των ειδήσεων δήλωσε ότι είναι “παιδική κακοποίηση” να αναγκάζονται τα μικρά παιδιά να “φορούν μπούρκες από υγρό χαρτί”. Ο Carlson επαίνεσε τις ιρλανδικές αρχές που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν “τυφλά” τις συμβουλές για τις μάσκες από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς σε θέματα υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες και αντ’ αυτού ανέθεσαν τη δική τους επιστημονική έρευνα.

Οι μάσκες προσώπου μπορούν να “επιδεινώσουν το άγχος και τα αναπνευστικά προβλήματα”. Επιπλέον, επηρεάζουν αρνητικά “την ανάπτυξη της επικοινωνίας και των γλωσσικών δεξιοτήτων, ιδίως στα πολύ μικρά παιδιά.

Ο Carlson επεσήμανε ότι προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι οι μάσκες μπορούν να συμβάλουν σε υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στον οργανισμό, ιδίως στα παιδιά. Επιπλέον, οι μάσκες προσώπου αποτελούν συχνά πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων. Πρόσθεσε ότι μελέτες έχουν δείξει ότι οι μάσκες προσώπου μπορούν ακόμη και να επηρεάσουν την ανάπτυξη του προσώπου.

Το ερώτημα είναι αν η επιβολή των μασκών προσώπου έχει οφέλη για τα παιδιά. Αφού η ιρλανδική κυβέρνηση διεξήγαγε την έρευνά της, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν. “Τα παιδιά στην Ιρλανδία δεν αρρωσταίνουν από το COVID. Ούτε μεταδίδουν το COVID”, δήλωσε ο Carlson. Έτσι, τελικά, η ιρλανδική κυβέρνηση, με βάση την επιστημονική έρευνα, αρνήθηκε να εισαγάγει την απαίτηση χρήσης μάσκας.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο με τον Tucker Carlson να συζητά την επιλογή της Ιρλανδίας να μην εφαρμόσει μάσκα στα παιδιά του δημοτικού.

Πηγή: rairfoundation.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page