Η Γεννηματά έδειξε την πόρτα εξόδου στον Ανδρέα Λοβέρδο

Date: 12/01/2021 Time: 20:10

Συγκρούσεις προβλέπονται στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καθαιρέσει τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Φαίνεται πώς η οι υποστηρικτές του Λοβέρδου στο κόμμα δεν ήταν λίγοι, αφού έως τώρα ήταν βέβαιο ότι ο ίδιος σκόπευε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος το ερχόμενο φθινόπωρο.

Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης ορίστηκαν κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ ενώ ο Λοβέρδος παραμένει βουλευτής τομεάρχης εξωτερικών.

Λοβέδρος: Επιλογή και απόφαση της προέδρου

«Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέδρος μετά την ανακοίνωσή της απόφασης.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares