Η ευλογιά των πιθήκων θα αποδεκατίσει την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Κυβερνητική κρίση προ των πυλών

Date: 23/05/2022 Time: 11:52

Τα στοιχεία για την ευλογιά των πιθήκων, μέχρι τώρα μας δείχνουν ότι μεταδίδεται ραγδαία μεταξύ ανδρών που κάνουν σεξ με άτομα του ίδιου φύλου. Με λίγα λόγια, κινδυνεύουν πάρα πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που άλλοι κρυφά και άλλοι φανερά, είναι αυτοπροσδιορισμένοι, ως ομοφυλόφιλοι.

Εάν σκεφτεί κανείς, ότι η πολιτική νοημοσύνη των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, δε ξεπερνά αυτή των πιθήκων, τότε η ασθένεια αυτή, συνιστά υπαρξιακό κίνδυνο για την Νέα Δημοκρατία και την κυβερνητική σταθερότητα.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί, ως ομάδα υψηλού κινδύνου στο να νοσήσει και να μεταδώσει την νόσο και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως οι φίλα προσκείμενοι σε αυτήν, δημοσιογράφοι και δικαστές.

Οι αλλαξωκ@λιές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα σε αυτό το κόμμα, με δημοσιογράφους, εκδότες και δικαστές, αποτελούν την νούμερο ένα ενδεχόμενη πηγή διασποράς της νόσου και στην υπόλοιπη κοινωνία.

Πρέπει να μπουν σε προληπτική καραντίνα όλοι τους…! Κι αυτό, γιατί οι… επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες, όπως έλεγαν και οι ίδιοι επί 2 χρόνια στον ελληνικό λαό!!! Καιρός λοιπόν, να τους το πούμε τώρα εμείς που δεν κινδυνεύουμε, αφού δεν είμαστε λάτρεις των… αλλαξοκ@λιών!!!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...