Η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου δεν είναι άσχετη με τον Μπάιντεν και τον νέο Πρέσβη

Date: 19/10/2021 Time: 21:23

Ο ερχομός του νέου Αμερικανού «Πρέσβη», Ελληνοαμερικανού κυρίου Τσούνη, δεν είναι άσχετος με την πολιτική ανάσταση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο ΓΑΠ, ήταν ο πολιτικός που αντιτάχθηκε στην Cosco και την παρουσία του Κινεζικού παράγοντα στο λιμάνι του Πειραιά και την εμφύτευση της εταιρείας, από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή.

Είναι γνωστό, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει πολύ στενές σχέσης με τους Κλίντον και το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα. Είναι επίσης λογικό, η Αμερικανική άκρα αριστερά του Μπάιντεν, να νιώθει πιο άνετα, όταν κυβερνά την Ελλάδα ένα σπλάχνο από τα σπλάχνα της. Οι τρεις άθεοι, Τσίπρας, Παπανδρέου και Βαρουφάκης, ετοιμάζονται να παίξουν τα ρέστα τους, όσο ακόμα κυβερνά ο κοιμισμένος Τζο τις ΗΠΑ.

Βέβαια, τον τσακισμένο από τις πολιτικές του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ελληνικό λαό, λίγο τον ενδιαφέρει το κομματικό χρώμα που θα φορά άλλος ένας δολοφόνος της πατρίδας. Από ζόμπι που τρώνε τις σάρκες του Έθνους και του Εθνικού πλούτου, έχει χορτάσει η ελληνική κοινωνία.

Απλά, το σύστημα ανακυκλώνει τα σκουπίδια του, για να κερδίσει ακόμα λίγο χρόνο και αυτό το γεγονός έχει και τη χιουμοριστική του διάσταση.

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page