Η εμβολιαστική Τζιχάντ της κυβερνητικής κοινοπραξίας, θα λάβει τη δέουσα απάντηση

Date: 13/11/2021 Time: 13:12

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η προσπάθεια της κυβέρνησης ειδικά, αλλά και της κοινοβουλευτικής κοινοπραξίας της ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ γενικά, ώστε να εμβολιαστεί το με το ζόρι το υπόλοιπο 40% του πληθυσμού της χώρας, εκβιάζοντάς το και στερώντας του θεμελιώδη Συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα, έχει πολιτικό, ιδεολογικό και πολιτισμικό χαρακτήρα ιερού πολέμου έναντι των πολιτών.

Η πολιτική κοινοπραξία των «δεν είναι αθώοι» έχει εξαπολύσει εμβολιαστική Τζιχάντ, με όρους επιστημονικού αποκρυφισμού, που τον έχει ασπαστεί ακόμα και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και αυτό, δε θα μείνει αναπάντητο.

Η απάντησή μας λοιπόν, θα είναι ανάλογη σε γεωπολιτικό, πολτικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο, απέναντι στη ψευδοϊατρική Θεολογία των εμβολίων που προωθεί το σύστημα. Έχουμε τα φάρμακα, για τέτοιου είδους πολιτικές «ασθένειες» και θα τα χρησιμοποιήσουμε. Το συνταγολόγιο της κοινοβουλευτικής κοινοπραξίας που περιλαμβάνει μία soft Τζιχάντ στους δρόμους των Αθηνων από Πακιστανούς, Αφγανούς και γύφτους, ώστε οι Έλληνες να μένουν μέσα στα σπίτια τους φοβισμένοι και υποταγμένοι, συναρθρούμενο με την εμβολιαστική Τζιχάντ του πολιτικού καθεστώτος και την εξαπολυμένη Τζιχάντ κατά της Ελευθερίας του Τύπου, θα καεί μαζί με τα χέρια που το συνέγραψαν.

Εσείς, κύριοι, μέσα από τον αχαλίνωτο μισανθρωπισμό σας, αποφασίσατε να διαβείτε τον πολιτικο-θρησκευτικό Ρουβίκωνα και να συνταχθείτε με το στρατόπεδο των παγκόσμιων Τζιχαντιστών. Από εδώ και πέρα, έτσι θα αντιμετωπίζεται από εμάς, το Ελληνόφωνο πολιτικό σύστημα και γαία πυρί μιχθήτω.

Θέλω να απευθυνθώ στον Πρίγκιπα Σαλμάν, τον οποίο στήριξα και πίστεψα στο όραμά του για τον Αραβικό κόσμο, όταν ακόμα ο Εβραϊσμός κρατούσε επιφυλακτική στάση απέναντι στον ίδιο και στις προθέσεις του. Καταλαβαίνω την ενόρμησή του να επενδύσει στην Ελλάδα 5 δισεκατομμύρια, αλλά είναι στρατηγικό λάθος η χρηματοδότηση ενος σάπιου πολιτικού καθεστώτος, το οποίο έχει εξαπολύσει Τζιχάντ απέναντι στον ελληνικό λαό. Ας μην ταυτιστούν οι φίλοι μου οι Άραβες με ακόμα μία Τζιχάντ και ας καταλάβουν, ότι το μέλλον του Αραβικού κόσμου, είναι μαζί με τον ελεύθερο ελληνικο λαό. Ο Ελληνισμός, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη στην πορεία της ανθρωπότητας και στο μέλλον της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου.

Οι Ελίτ, τρώνε πολύ ξύλο αυτή την στιγμή στην Αμερική. Από την έρευνα του John Durham για την απάτη της Ρωσικής εμπλοκής στην εκλογή Τραμπ, που αρχίζει να αγγίζει την Κλίντον και τον Ομπάμα, από τον Άλεκ Μπόλντουιν και το πάθημά του που το έπαιζε αντι-τραμπικός Λαζόπουλος στην Αμερική, από τον Κουόμο που πάει στη φυλακή, από το Φάουτσι για τον οποίο βγαίνουν σιγά – σιγά όλα στην επιφάνεια σχετικά με το πρακτοριλίκι του με τους Κινέζους, από τη βαριά εκλογική ήττα των Δημοκρατικών στη Βιρτζίνια, μέχρι τις ιστορικά πρωτοφανείς αρνητικές μετρήσεις την κοινής γνώμης απέναντι στον Μπάιντεν και την Κάμαλα, όλα δείχνουν ότι το σύστημα καταρρέει. Το 56% του λαού, από το 51% που ήταν πριν από δύο μήνες, πιστεύει ότι έγινε νοθεία στις εκλογές και ότι ο Μπάιντεν είναι ένας παράνομος πρόεδρος. Από Πολιτεία σε Πολιτεία, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για τον παράνομο τρόπο που «εκλέχθηκε» ο Μπάιντεν.

Σε ένα χρόνο από σήμερα, θα βλέπουμε ένα άλλο πολιτικό σκηνικό στην Αμερική. Όπως πολύ σωστά διέβλεψε ο Στηβ Μπάννον χθες, είναι τέτοια η πολιτική κατστροφή των Ελίτ, που εμείς, οι πατριώτες, θα κυβερνάμε για τα επόμενα 100 χρόνια τον πλανήτη.

Όταν λοιπόν λέω, ότι με τα Hoaxes και την τύχη τους, θα ασχοληθώ προσωπικά εγώ και θα παρακαλάνε το Θεό να μην είχαν γεννηθεί, το εννοώ και θα το κάνω. Όταν λέμε, ότι ο Τσιόδρας θα πάει φυλακή για κατασκοπεία και υπονόμευση του Κράτους, εκ μέρους του Κινεζικού Κομμουνιστικού καθεστώτος, θα γίνει πράξη. Όταν λέμε ότι θα διερευνήσουμε τον Κώστα Καραμανλή και τη χαριστική του σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στους Κινέζους, αλλά και τον σκοτεινό του ρόλο στη διάρκεια της πανδημίας διά του αναδεικνυόμενου επί Αβραμόπουλου, Σωτήρη Τσιόδρα, θα το κάνουμε πράξη. Εκεί να δείτε λαβράκια που θα βγουν…

Αφού εξαπολύσατε Τζιχάντ, απέναντι στον ελληνικό λαό, θα υποστείτε και τις συνέπειες των πράξεών σας. Προσέξτε μόνο, να μην εκλεγεί ή τοποθετηθεί στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως κανένας Βυζαντινός Εθνικιστής Πατριάρχης και αλλάξει όλο το παιχνίδι εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Όσο για κάτι μπουμπούκια εφοπλιστές – ολιγάρχες, με κανάλια και εφημερίδες, ας προσέξουν πολύ, καθώς από εκεί θα ξεκινήσει η μεγάλη πτώση του συστήματος, από τη στιγμή που τάσσονται στο πλευρό των Τζιχαντιστών. Έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες από τον Απρίλιο για την μεγαλειώδη και θορυβώδη κατάρρευσή τους… Επίσης, να προσέξουν ευρύτερα οι εφοπλιστές, μήπως και ξεκινήσουν να μη βρίσκουν ναύλους στην ναυλαγορά και αρχίσουν να την ακούν και εκεί…

Αυτά, προς το παρόν και… Καλό Σαββατοκύριακο σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...