Η εφημερίδα Bild ζητάει δημόσια συγγνώμη για την προπαγάνδα σχετικά με τον covid. Ο ΣΚΑΙ πότε θα ζητήσει;

Date: 27/06/2021 Time: 10:07

Η Γερμανική εφημερίδα Bild με το μεγαλύτερο τιράζ στη χώρα μέσω του αρχισυντάκτη της Julian Reichelt ζητάει συγγνώμη δημοσίως για συνεργασία με την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια αυτής της σοβαρής κρίσης υγείας. Ομολογία για αναπαραγωγή προπαγάνδας, ατεκμηρίωτης επιστημονικά, προς διαμόρφωση κλίματος φόβου και κατατρομοκράτησης πολιτών και κυρίως παιδιών. Καταγγελία για μεροληπτική υγειονομική διαχείριση με αποκλεισμούς επιστημόνων που διαφωνούν. Aιχμές κατά lockdown κατηγορώ κατά καθήλωσης κι απομόνωσης νεολαίας και σφραγίσματος σχολείων.

«Στα εκατομμύρια παιδιά αυτής της χώρας για τα οποία η κοινωνία μας έχει την ευθύνη θέλω να εκφράσω εδώ αυτό που ούτε η κυβέρνηση oύτε η Καγκελάριος μας δεν τόλμησαν να σας πουν. Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε, σας ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτήν την πολιτική που για 1,5 χρόνο έγινε για εσάς θύματα βιαιοτήτων,παραμέλησης, απομόνωσης και μοναξιάς. Συγγνώμη γι αυτήν την πολιτική και αυτή την μιντιακή κάλυψη που σαν ένα δηλητήριο σας ενστάλαξε το συναίσθημα ότι εσείς ήσασταν ένας θανάσιμος κίνδυνος για την κοινωνία. Δεν είστε ένας κίνδυνος για την κοινωνία μην αφήνετε να σας το πουν. Έγκειται σ΄εμάς να σας προστατεύσουμε. Αυτό που βρήκε τα παιδιά μας πολυάριθμα πρόσωπα και η Bild το κατήγγειλαν. Τίποτα δεν έγινε. Η Μέρκελ διοργάνωσε μια Σύνοδο κορυφής για τα παιδιά; Όχι.

Αντ΄αυτού πείσαμε τα παιδιά μας ότι θα δολοφονούσαν τη γιαγιά τους αν τολμούσαν να είναι αυτό που είναι δηλ. παιδιά, αν συναντούσαν τους κολλητούς τους. Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν αποδείχθηκε επιστημονικά. Ήταν εύκολο να επιβληθεί αυτό στα παιδιά. Αυτά δεν μπορούν να υπερασπιστούν εαυτόν ούτε ψηφίζουν. Όταν ένα κράτος κλέβει τα δικαιώματα ενός παιδιού οφείλει ν΄αποδείξει ότι το προστατεύει κατά ενός κινδύνου συγκεκριμένου κι άμεσου. Αυτή η απόδειξη ποτέ δεν προσκομίστηκε. Αυτή αντικαταστάθηκε από την προπαγάνδα παρουσιάζοντας το παιδί ως έναν παράγοντα της πανδημίας. Αυτοί που θέλησαν να εναντιωθούν σε αυτή την προπαγάνδα δεν προσκλήθηκαν ποτέ στο τραπέζι των ειδημόνων. Οι πολιτικοί μας θα έκαναν καλά ν΄ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα από τα εκλογικά κέντρα».

Να θυμηθούμε στην Ελλάδα το ξέσπασμα του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, κατά της τρομοκράτησης του ελληνικού πληθυσμού, από τα τηλεοπτικά δίκτυα. Επί 1,5 χρόνο τα ΜΜΕ με ναυαρχίδα τον ΣΚΑΙ, τρομοκρατούν τον πληθυσμό χωρίς να λογοδοτούν πουθενά για το βιασμό της Δημοκρατίας, της επιστημονικής ισηγορίας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, ΕΣΗΕΑ και Δικαστικές Αρχές, σιωπούν συστηματικά απέναντι σε αυτό που απαγορεύει ρητά το Σύνταγμα, δηλαδή την άσκηση ψυχολογικής βίας, διασπορά ψευδών ειδήσεων και υπονόμευση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και της κοινωνικής συνοχής.

Στοχοποίησαν τα παιδιά, ως υπεύθυνα για τη διασπορά του κορωνοϊού. Κατέστρεψαν ψυχολογικά μία ολόκληρη νέα γενιά. Συνεχίζουν χωρίς κανένα θεσμικό και νομικό φραγμό την στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων και τη διαίρεση της κοινωνίας.  

Η χώρα, επί Κυριάκου Μητσοτάκη, ζει το βαθύτερο Μιντιακό και Πολιτικό σκοτάδι των τελευταίων 70 χρόνων.

Ήρθε η ώρα η κοινωνία και κάθε ελεύθερος πολίτης να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες του.

https://twitter.com/LE_GENERAL_OFF/status/1407290684160327681

Follow us on Twitter
Join our Facebook page