Η χώρα βαδίζει σε εκλογές. Το μεγάλο κόλπο Μητσοτάκη για την μεταμόρφωση της ΝΔ σε κόμμα τρανσέξουαλ

Date: 15/12/2021 Time: 11:33

Διαβάσαμε σήμερα στο ρεπορτάζ των Παραπολιτικών ότι «Αναμένεται χειρουργικός ανασχηματισμός.

Φυσικά, δε θα είναι δομικός, αλλά θα περιλαμβάνει δύο-τρεις χειρουργικές κινήσεις στο δρόμο προς τις κάλπες…»

Ο Πρωθυπουργός, όπως άλλωστε κάθε Πρωθυπουργός που θέλει να αιφνιδιάσει εκλογικά τους αντιπάλους του, επαναλαμβάνει μονότονα ότι η τετραετία θα εξαντληθεί.

Όπως μας ενημέρωσε σε πρόσφατη δήλωσή του ο εμπειρότατος εκλογολόγος, Ηλίας Νικολακόπουλος, οι δημοσκοπικές εταιρείες μπροστά στην πίεση των καναλιών, υπέκυψαν σε λάθη στην καταγραφή τον εκλογικών τάσεων στις εσωκομματικές του ΚΙΝΑΛ. Φράση, η οποία θα πρέπει να μας βάζει σε πολλές σκέψεις για την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων. Εάν οι εταιρείες υποκύπτουν τόσο εύκολα στα κανάλια, τότε μπροστά στην κυβέρνηση και τον όγκο του χρήματος που διαθέτει για προπαγάνδα, θα πρέπει να κάνουν κυριολεκτικά, κωλοτούμπες!

Πόσο λοιπόν, είναι έγκυρες οι δημοσκοπήσεις, που δείχνουν την ΝΔ να απολαμβάνει δέκα μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και να βρίσκεται πάνω από το κατώφλι του 30%;

Είναι δυνατόν για μία κυβέρνηση που, υπό τη διοίκησή της έχει καεί η μισή Ελλάδα, η «πανδημία» έχει σκοτώσει 19.000 ανθρώπους με κυβερνητική υπαιτιότητα, η διαφθορά και το πλιάτσικο της κρατικής περιουσίας είναι στα ύψη, το εισόδημα των νοικοκυριών μειώνεται καθημερινά, η εγκληματικότητα σαρώνει την κοινωνία, ο υγειονομικός φασισμός έχει τινάξει την κοινωνική συνοχή στον αέρα και πολλά άλλα καταγεγραμμένα εγκλήματα στην άσκηση κυβερνητικής πολιτικής, να μας λένε οι δημοσκόποι ότι η ΝΔ «πετάει» πάνω από το 30%;

Το πιθανότερο λοιπόν, είναι ο Μητσοτάκης να χειραγωγεί αγρίως τα δημοσκοπικά ευρήματα, ώστε να μην ανατραπεί, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Ο Κυριάκος, νανουρίζει τους βουλευτές με κάλπικες δημοσκοπήσεις και οι οποίοι θα βρεθούν τη βραδιά των εκλογών ενώπιον μεγάλων εκπλήξεων!

Ο Μητσοτάκης, αφού στις εκλογές καταφέρει και με τη βοήθεια του εκλογικού νόμου, να θέσει εκτός παιχνιδιού το 30-40% της υπάρχουσας κοινοβουλευτικής του ομάδας, θα ξεκινήσει το χτίσιμο ενός νέου κόμματος, που θα είναι μισό ΠΑΣΟΚ και το υπόλοιπο μισό, νεοφιλελέφτ ΝΔ. Ένα πολιτικό κόμμα δηλαδή, Τρανσέξουαλ.

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να σηκώσει δημοσκοπικά κεφάλι και να καρπωθεί εκλογικά την κοινωνική αντίδραση, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι που επέλεξαν την ΝΔ το 2019, θα τρέξουν να την ξαναψηφίσουν. Πιθανότατα να απέχουν των εκλογικών διαδικασιών και ένα μέρος τους να στραφεί προς τα αμιγώς δεξιά κόμματα, όπως το Εθνικό κόμμα.

Ο Πρωθυπουργός, λογικά θα θελήσει να πάει τη χώρα σε εκλογές, πριν η μεγάλη δημοσκοπική φθορά καταστεί αδύνατο να καλυφθεί κάτω από το χαλάκι, χωρίς να υπάρξουν ποινικές ευθύνες για τις δημοσκοπικές εταιρείες. Επίσης, ο εκλογικός αιφνιδιασμός, θα έχει βρει το ΚΙΝΑΛ ακόμα σε διαδικασία αναδιοργάνωσης και εύρεσης πολιτικού στίγματος.

Ο Μάκης Βορίδης, στην ανάλυσή του για τους εκλογικούς κινδύνους που διατρέχει η ΝΔ, ήταν εξαιρετικά εύστοχος. Μόνο από τα δεξιά της έχει διαρροές η ΝΔ. Όμως, όπως ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί, το κόμμα Βόβολη, είναι ουσιαστικά χάρτινο και ελέγξιμο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν πάντα άκακος και αβλαβής προς την εκλογική μάζα της ΝΔ και ο Γιώργος Τράγκας, άφησε αυτό τον μάταιο κόσμο, κάτω από συνθήκες που εγείρουν πολλά ερωτηματικά…

Είναι αστείο να ασχοληθεί κάποιος, έστω και δημοσιογραφικά, με το κατά φαντασίαν κόμμα του 84χρονου και υπερχρεωμένου στις τράπεζες, προέδρου της Μηχανικής, Ευθύμιου Εμφιετζόγλου, ως παράγοντα εκλογικών αναμοχλεύσεων.

Εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολάμβανε τόσο μεγάλων ποσοστών και κοινωνικής αποδοχής του κυβερνητικού του έργου, θα κυκλοφορούσε στο δρόμο με τεράστια προσωπική ασφάλεια και την κάλυψη των μονάδων καταστολής; Εάν η ΝΔ απολαμβάνει φαραωνικά ποσοστά, τότε ποια εξήγηση, πλην της εκλογικής αιμορραγίας, μπορεί να δοθεί, για την ένταση της επίθεσης στον Ηλία Κασιδιάρη;

Η ελληνική οικονομία, είναι στην ΜΕΘ και για λίγο ακόμα η ΕΚΤ θα συνεχίσει να αγοράζει τα ελληνικά ομόλογα. Μετά, είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεσπάσει μία ελεγχόμενη κρίση χρέους, που να απαιτήσει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις για να εφαρμοστεί ένα νέο πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας.

Για να ανακατευτεί ξανά η πολιτική τράπουλα στην Ελλάδα, ώστε να δοθεί η απαραίτητη εκλογική νομιμοποίηση και ο απαραίτητος χρόνος στο καθεστώς να προσαρμοστεί στους νέους Γερμανοκινεζικούς σχεδιασμούς, θα πρέπει η χώρα να οδηγηθεί τάχιστα σε εκλογές, με το δωράκι στον Μητσοτάκη να ηγηθεί εκείνος από θέση πολιτικής ισχύος, του νέου και αναδιαμορφωμένου πολιτικού χάρτη της χώρας.

Υπάρχουν βέβαια στην εξίσωση και κάτι ελληνικά πετρέλαια και αέρια, που πρέπει να παραχωρηθούν στην Τουρκία στην μεταερντογανική της εποχή, αφού η χώρα μας έχει επιλέξει το δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, των ποδηλατοδρόμων και των ανεμογεννητριών. Ένας νέος πολιτικός και γεωγραφικός χάρτης της χώρας είναι στα τελικά στάδια του σχεδιασμού του και θα πρέπει να πρωτοκολληθεί, πολιτικά, διά των εκλογών..!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page