Η ασύλληπτη μπόχα και σαπίλα της ελληνικής δικαιοσύνης. Έτσι νομιμοποιούνται μνημόνια και εμβολιασμοί

Date: 05/12/2021 Time: 19:57

Όλοι ήξεραν για τον “Λιγνάδη” του ΣτΕ, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει… το μοιραίο λάθος! Όλοι γνωρίζουν για τον ανακριτή και το διαμέρισμα στο Κολωνάκι! Όλοι γνωρίζουν ποιοι τα “πιάνουν”! Όλοι γνωρίζουν για την ανακρίτρια που μήνυσε αστυνομικό για τον βιασμό της! Όλοι γνωρίζουν για την πρόεδρο εφετών που “ψαρεύει” από πλατείες! Όλη η δικαιοσύνη ελπίζει να μην κάνουν και αυτοί… το μοιραίο λάθος.

Στα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για όσους κινούνται στους διαδρόμους των δικαστηρίων, τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί σε αυτά…  είναι γνώριμα μόνο από την μυρωδιά. Ο “Λιγνάδης” του ΣτΕ κατέστρεψε την υστεροφημία του αφού δεν άκουγε τις συμβουλές που του έδιναν οι φίλοι του για να είναι πιο προσεκτικός. Το ίδιο συμβαίνει όμως και με έναν φιμησμένο ανακριτή που χειρίζεται κορυφαίες υποθέσεις και ο οποίος δεν είναι καθόλου προσεκτικός με τις παρέες που πηγαίνει σε διαμέρισμα που έχει ενοικιάσει στο Κολωνάκι. Σε λίγες μέρες ξεκινάει μια δίκη με δικαστές στο εδώλιο επειδή τα έπιασαν. Σε λίγες μέρες ξεκινάει και η δίκη της ανακρίτριας που βιάστηκε από έναν αστυνομικό. Όλοι γνωρίζουν δεκάδες ακόμα περιπτώσεις. Όλοι ελπίζουν… να μην κάνουν το μοιραίο λάθος και κρεμαστούν στα μανταλάκια. Μέχρι τότε όμως θα είναι εκβιαζόμενοι!

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page